Als orthomoleculair therapeut ben ik onlangs gestart met mijn praktijk Kies & Switch. Hierin hoop ik mensen te ontmoeten die ik succesvol kan helpen met hun hulpvraag. Alhoewel ik allerlei gezondheidsproblemen kan tegenkomen in mijn praktijk heb ik een passie voor gezond zwanger raken en gezond geboren worden. Ik zie het als mijn missie een bijdrage te mogen leveren aan een nieuwe gezonde generatie waarvan ik hoop dat deze generatie niet alleen gezond geboren wordt maar ook gezond mag opgroeien en oud worden. Als ouders bewust met voeding en leefstijl bezig zijn zal dit vanzelfsprekend de gezondheid van henzelf en hun (toekomstige) kinderen ten goede komen.

Met voeding kun je enorm veel invloed uitoefenen op de vruchtbaarheid van zowel de aanstaande moeder als vader. Resultaten uit onderzoek laten zien dat voeding en leefstijl een belangrijke rol spelen in vruchtbaarheid en ook voor de gezondheid in het algemeen. Zonder valse hoop of verwachtingen te willen wekken zie ik het als een uitdaging om stellen met onverklaarbare onvruchtbaarheid te helpen. Via Kinderwensbloggers hoop ik in contact te komen met stellen die graag van mijn deskundigheid gebruik willen maken. Zolang ik verbonden blijf aan Kinderwensbloggers wil ik jaarlijks 3 stellen kosteloos begeleiden naar een nieuwe eet- en leefstijl, waarin we samen hopen dat het behandelplan mag leiden tot een zwangerschap.

Mocht je interesse hebben in het gratis begeleidingstraject dan nodig ik je uit om te reageren via email info@kiesenswitch.nl. Je ontvangt enkele voorwaarden waarna je de tijd krijgt om hierover te denken en te antwoorden. Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust via hetzelfde emailadres.

Met verwachtingsvolle groet,
Anne-Marie Segers
www.kiesenswitch.nl

editorial

Sharing is caring!