In februari was ik er blij mee omdat ik via dat medium aandacht kon vragen voor de ziekte Prematuur Ovarieel Falen en de behandeling met eiceldonatie. Nooit had ik er bij stil gestaan dat dit nog zo lang zou doorwerken……

Op eerste kerstdag, hebben we na 5 jaar knokken eindelijk positief getest in onze allerlaatste behandeling. Vanwege onze openheid over alles hebben wij dit direct openbaar gemaakt want de mensen om ons heen hebben ons toch echt al die jaren gesteund en geluisterd.

Een van de journalisten van de Tubantia had ik nog als vriend op Facebook van het hele gebeuren omtrent de moederschapschallenge en die heeft mij op een gegeven moment aangesproken met de vraag of ze een artikeltje mochten schrijven om het jaar af te sluiten en met de feel good vibe van kerst leek ons dat wel leuk en positief.

Nou de ellende was en is daarna niet te overzien…. Schijnbaar heeft de moederschapschallenge zoveel indruk gemaakt dat weer iedereen er boven op is gedoken. Kranten schreven halve berichten met onwaarheden vanaf het artikel van de Tubantia, de digitale site Goorsnieuws plempte er een bericht op en let wel: ALLEMAAL ZONDER ONS MEDEWETEN.

Als wij deze consequentie hadden kunnen overzien dan waren wij nooit akkoord gegaan. Wij hebben dit nooit gewild en, zoals velen schijnbaar denken, hebben wij niet zelf de media opgezocht. Iets wat klein zou zijn is ontzettend groot geworden zonder dat wij dat wilden. Ik hoop dat er met dit bericht nu wat duidelijkheid is gekomen en dat iedereen elkaar gewoon in de waarde laat voor wat het is.

Wij zijn ontzettend blij met ons wonder maar op deze manier is er wel een hele grote schaduw overheen gevallen……
groet,

Kim

Sharing is caring!