Vandaag moest papa zijn potje met sperma inleveren. Best een moeilijke stap hoor. Het is natuurlijk ook best raar om een ‘kwakkie’ te produceren in een potje en dit naar het ziekenhuis te brengen. Erg behulpzaam was de mevrouw aan de balie ook niet voor papa. Ze stuurde papa eerst naar het laboratorium voor bloed prikken, daar moest papa helemaal niet zijn. Toen naar het andere laboratorium, daar bleek dat er geen sticker op het potje zat. Papa had deze natuurlijk ook niet meegenomen. Dus weer terug naar diezelfde onvriendelijke mevrouw om stickers te halen. Al met al heeft het papa drie kwartier gekost… pffff… Hopen op een goede, positieve uitslag.

13 oktober 2014

Hi lieve, aanstaande baby. Vandaag moest jouw mama naar het ziekenhuis om bloed te prikken. Getsie. Mama was een beetje gefrustreerd vanmorgen. Er is totaal geen duidelijkheid over hoe nu verder. Stom dat ze de volgende bloedpriksessie op een zaterdag hebben gepland. Dan is het laboratorium niet eens geopend. Dat straks maar eens vragen. Hoe gaat het verder? Wanneer krijgen we de uitslag? Wanneer is de volgende afspraak? Allemaal vragen waar we (nog) geen antwoord op hebben.

En oooh getver, diezelfde akelige, onvriendelijke mevrouw zat weer achter de balie. Mama kon ook helemaal niet aardig tegen haar doen. Nou ja, pech voor haar. Was zij de voorgaande keren ook niet. Uiteindelijk heeft mama er een belafspraak uit kunnen slepen voor morgen. Daarna door naar de mevrouw die een paar buisjes bloed wilde hebben. Zij kon mama gelukkig uitleggen hoe het zat. Deze keer bloed prikken is de 21e dag na de eerste menstruatiedag. Het bloed prikken van de 25e oktober is de derde dag van de volgende menstruatie. Het moet in ieder geval de derde dag van de menstruatie geprikt worden, het ligt er dus een beetje aan wanneer het maandelijkse gedoetje weer begint. Mocht het wel in het weekend vallen die derde dag, dan moet mama de vrijdag of de maandag komen. Afhankelijk van wanneer de eerste dag is. Best fijn een beetje duidelijkheid.

http://wonderwens2015.babysite.nl

Sharing is caring!