De bruidegom in dit verhaal had zijn pak al een poos hangen, het pak werd te klein en toen raakte zijn versbakken bruid zwanger. Hoe kan dat nou? Het is een verhaal dat ik tegenkwam op internet op één van de vele babysites.

Lieve meiden,
Ik heb goed nieuws. Zoals jullie weten mochten wij beginnen met ICSI omdat het zaad van mijn man slecht is, maar aangezien wij wilden trouwen hebben wij de ICSI uitgesteld. Wij hadden ook een huwelijksreis gepland en daarvan wilden wij genieten zonder de druk die een behandeling met zich meebrengt. Kortom, de ICSI kon wachten.
Onze bruidskleding hadden wij reeds en tijdens het passen bleek dat mijn man zijn pak niet meer aan kon, paniek!!! Er zat niets anders op dan dat hij aan de lijn zou gaan doen en hij maakte een afspraak bij de sportschool. Hij is helemaal niet sportief, maar hij snapte ook wel dat er geen andere weg was. Tot mijn verbazing kreeg hij de smaak te pakken en stopte zelfs met roken! Ik had ineens een man die na een paar maanden was afgevallen en afgekickt. We hebben een prachtige huwelijksdag gehad en zijn direct daarna naar onze vakantiebestemming gevlogen. Het was heel romantisch en we hebben volop genoten van elkaar en van het prachtige eiland waar wij verbleven. Bij thuiskomst voelde ik mij anders dan anders, ik dacht dat het misschien kwam door de roes waar ik nog in zat. En toen begonnen mijn borsten zeer te doen, het zou toch niet? Ik deed een zwangerschapstest en ik kon mijn ogen niet geloven, ik ben zwanger! We hebben na een paar dagen nog een test gedaan en de test bleef zeggen dat ik zwanger was. Inmiddels ben ik 12w+2d en zielsgelukkig, ICSI is niet meer nodig. Mijn man heeft het roken afgezworen en hij gaat ook nog regelmatig naar de sportschool. Meiden, ik kan het niet bewijzen maar ik ben wel heel blij dat ik geen hormonen hoef te spuiten. Wij zijn er van overtuigd dat wij nu zwanger zijn omdat mijn man gezonder is gaan leven. Ik hoop dat mijn verhaal anderen inspireert hetzelfde te doen. Succes!
Sam

Mocht jou man ook wat pondjes te veel hebben, is het toch het proberen waard.
Daarom wijd ik er deze blog aan want zoals deze Sam zegt, ook al ligt het aan je man moet toch de vrouw het grootste gedeelte van de behandeling voor haar rekening nemen en medicatie spuiten. We weten allemaal dat het maar zelden voorkomt dat een behandeling direct lukt.

Mijn man heeft net als ik een sapkuur gedaan en is meer dan 10 kilo afgevallen in één maand, nu nog kijken hoe ik hem van die rotsigaretten afkrijg. 🙁

Liefs,
Melany

Sharing is caring!