Dankzij onze sponsor IREMA kunnen wij voor de 3e keer meelopen met de Dam tot Damloop bij Night om lotgenoten te steunen. De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Wil jij iemand steunen? Of voor jezelf lopen? Geef je op! info@kinderwensbloggers.com

Waarom lopen wij mee? In eerste instantie wilde ik in mijn eentje meelopen omdat ik niets kon doen voor een vrouw die echt uitbehandeld was. Om haar te steunen wilde ik toch iets doen om te laten zien dat t me frustreerde. Ik bleek niet alleen te zijn en meer mensen die iemand kende met vruchtbaarheidsproblemen besloten zich aan te sluiten en lopen mee.

Donaties Dat er mee gelopen wordt om donateurs te werven had ik niet in de gaten en is ook niet de insteek. Toch hopen wij dat er gedoneerd wordt zodat wij kunnen blijven doorgaan met gaten dichten, informeren en bijstaan van lotgenoten.

Wat doen wij met donaties? We onderhouden de website. Zorgen voor informatie over medische en niet medische onderwerpen. We brengen lotgenoten in contact met elkaar en met professionals. We promoten, steunen en maken relevante initiatieven van lotgenoten mogelijk. We nemen deel aan debatten om lotgenoten te vertegenwoordigen. We steunen lotgenoten 1 op 1 en in groepsverband, live maar ook online. We gaan naar festivals en informeren vruchtbare vrouwen over wat zij kunnen doen om ons te helpen. En we lopen de Dam tot Dam om dit en meer te kunnen blijven doen.

Proef de sfeer, bekijk dit filmpje en doe mee op zaterdag 21 september 2019 te Zaandam!

Dus steun ons, doneer! (rechts in de balk zie je een donatieknop). Of loop mee!!!!!

Deze run is mogelijk gemaakt door IREMA.

Sharing is caring!