Voor stellen die graag kinderen willen bied ik Hypnotherapie & Vruchtbaarheid (Fertile Body Method) aan. Deze methode benadert vruchtbaarheid met een holistische blik en suggereert dat lichaam, gevoel (emoties) en mentale ervaringen een rol spelen. Door negatieve ervaringen lukt het soms niet om zwanger te worden. Deze ervaringen kunnen lichamelijke en innerlijke belemmeringen en saboteurs veroorzaken.

Aanleiding om te starten met Hypnotherapie & Vruchtbaarheid

  • Heb je een kinderwens en wil je zwanger worden?
  • Wil je je lichaam op een prettige zwangerschap voorbereiden?
  • Spijtig genoeg heb je een miskraam gehad en wil je weer emotioneel stabiel zijn om door te gaan en op een gezonde manier opnieuw proberen zwanger te worden?
  • Jij hebt een kinderwens en je partner niet?
  • Ben je bang om zwanger te worden?
  • Ondergaan jullie binnenkort een IVF behandeling en wil je je daar mentaal op voorbereiden?
  • Onderging je reeds IVF behandelingen en wil je loskomen van de trauma’s die je daarbij hebt opgelopen?
  • Wil je je de gehele reis van zwanger worden, zwanger zijn en bevallen als een wonderlijke levenservaring herinneren?

Hypnotherapiesessies voor innerlijke rust

Focus van deze methode is het creëren van de lichamelijke en emotionele balans, het verminderen van stress en het erkennen en loslaten van innerlijke saboteurs en belemmerende overtuigingen. Tijdens de sessies leer je je ontspannen, en je lichamelijke vermogens optimaliseren. Naast hypnose en trance-inductie worden andere cognitieve methodes gebruikt om jou of jullie samen als stel te ondersteunen op het pad naar de vruchtbaarheid en de zwangerschapsreis.

Wie ben ik?

Ik ben Ilkana. Na een universitaire opleiding werd me direct en onverwachts een mooie baan bij een internationaal bedrijf aangeboden. Ik vond het fascinerend om met mensen te werken en nieuwe ideeën te implementeren. Uiteindelijk heb ik een heel druk zakelijk leven gehad in grote bedrijven in een internationale omgeving. Zo’n 15 jaar heb ik gewerkt als Management Consultant, Program Manager en Business Analyst. In deze functies had ik altijd extra interesse in de dynamiek tussen mensen en de psychologie van organisaties. Omdat ik hoogsensitief ben, voelde ik direct de sfeer binnen organisatie aan.

Net als iedereen volgde ik mijn pad en levensflow. Na een traumatische ervaring met een ziekenhuisbacterie tijdens een ziekenhuisopname, besloot ik mijn leven in eigen hand te nemen en heb verschillende opleidingen gevolgd. Inmiddels combineer ik therapeutische inzichten met mijn eigen levenservaringen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb dus een brede basis om jou op maat te begeleiden.

Veelzijdige therapeut met ruime expertise

Verschillende behandelmethoden worden gebruikt tijdens een sessie, afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt. Als Hypnotherapie, Orthomoleculair Therapie, Biofeedback, EMDR of BrainSpotting niet van toepassing zijn, dan kunnen integratieve methodieken worden gebruikt. Bij de integratieve methodieken maak ik gebruik van meerdere behandelmethoden om een bepaald doel te bereiken. Door deze technieken in combinatie aan te bieden, kunnen we aan verschillende hulpvragen werken. Het belangrijkste doel van de integratieve benadering is om jouw je innerlijke rust te laten hervinden.


Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder. Want met behulp van hypnotherapie kan je allerlei oude overtuigingen loslaten en kun je nieuwe uitdagingen beter aan. Afspraken vinden plaats bij mij in de praktijk, Goeman Borgesiuslaan 77, 3515ET Utrecht. Heb je interesse? Bel voor een afspraak.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

https://empoweru-therapie.nl/

Sharing is caring!