Vandaag stond dus de hysteroscopie in de agenda om 14 u 20. Ik had die in maart gehad ergens vorig jaar en dacht dat ik gewoon eens moest hoesten en dat de camera zo in de baarmoeder schoof.  Opeens sprak dr. Devijver over 2 vaginale prikjes (plaatselijke verdoving) dju deze was ik vergeten ! Dacht dat het soepeler zou verlopen … Oké prik 1 dan prik 2, amai even op de tanden bijten want dit doet toch geen deugd ! Dan de camera naar binnen, eens hoesten en hup die zit op z ‘n plaats in de baarmoeder. Alles zag er dik in orde uit na de curettage geweest in december. Da’s toch al goed nieuws. Snel nog een biopsie nemen in de baarmoeder en klaar is Kees.

Ik vroeg dr. Devijver of er iets uitgekomen was van de biopsie in december, Jette had namelijk nog steeds niets ontvangen. Snel ging dr. Devijver mijn papier halen dit was in orde, er was niets verkeerd weer… Pech 3 keer achter elkaar pffff. Ook stond op het papier “besluit: het foetaal moleculair ……is normaal vrouwelijk zonder afwijkingen”. Met andere woorden we zouden een dochter gekregen hebben. Auw weer een klap. Dit komt zo hard aan weer, zou het een zoon zijn geweest zou dit ook een klap geweest zijn hoor maar is het eerste keer na onze 3 miskramen geweest dat we het geslacht weten door de biopsie.

Zo nu hopen dat ik geen infectie heb in m’n baarmoeder, dit zal de biopsie van vandaag uitwijzen. Eind volgende week vrijdag mag ik bellen daarvoor en dan kunnen we starten volgende maand in Jette aan icsi poging nummer 5.

 

Meer blogs van Sarah vind je hier.

 

De afbeelding is van Boomerang Cards

Sharing is caring!