Op zondag was het eindelijk zover… Ik mocht testen. Eerst werd ik om 1 uur s’nachts wakker, ik wilde niet gaan plassen want ik wilde goede geconcentreerde urine hebben… Gelukkig viel ik weer in slaap en om 4 uur werd ik weer wakker, nu moest ik echt plassen. Slapen kon ik niet meer en 4 uur is het ook al ochtend vind ik, dus hup plassen en testen. Ik had een Clearbleu test, de digitale. Samen in bed wachten we tot hij stopte met knipperen. En….. Niet zwanger. Wat?!?!? Weer niet?!?…. Wat een klap!

Alle omstandigheden waren zo goed, we hadden er zo’ n goed gevoel bij dit keer. Ik kon niet meer slapen, alleen maar huilen. En ik wilde naar huis. Niet meer in dit opeens zo stomme vakantiehuisje in het opeens nog stommere Limburg. We hebben alles ingepakt en we zijn naar huis gegaan….. Dit was Icsi nr 5. Een 6e poging moeten we zelf gaan betalen. Wil ik nog een poging? Kan ik dat nog aan?

 

Deze blog is geschreven door Jolanda (42) getrouwd met Martin (46), 5 icsi, 4 x NL, nu Dusseldorf, oorzaak: slechte spermakwaliteit. Kraamverzorgster maar helaas volledig afgekeurd, hobby’s : zingen in een vrouwenkoor, genieten van neefjes en nichtjes, hond Whoopy. 

 

Afbeelding is van de schilder Yakima Vogtschmidt

Sharing is caring!