Hoe kom je die wachtweken door!?! Wij hebben er voor gekozen om iets langer in het huisje in Limburg te blijven zodat we wat afleiding hebben. Dit gaat best goed. Het weer zit niet echt mee, maar shoppen in de regen gaat best 🙂 Natuurlijk heb ik tussendoor tijd zat om over alles na te denken…

Krampje in mijn buik argh wat is dat?!? Pijn in mijn onderrug, zere benen, zere borsten oh wat eng allemaal. Het kan van alles zijn maar dit lijkt ook wel erg op menstruatie klachten. Terwijl het ook de innesteling kan zijn… Verder ben ik echt zoooo moe. Ik slaap echt veel deze dagen. Maandag gingen we weer naar DĂĽsseldorf voor het Intralipid infuus. Ik ben erg slecht te prikken en nu dus ook weer, de 6e naald zat eindelijk…. Na een uurtje zat het er weer in en konden we weer gaan. Bij een positieve test mag ik om de week een infuus tot en met week 12.

Daarna nog even Düsseldorf in, lekker samen lunchen en weer terug naar ons vakantie huisje waar ons hondje Whoopy op ons wacht. Gauw weer aan de granaatappelthee 🙂

 

Deze blog is geschreven door Jolanda (42) getrouwd met (Martin) (46), 5 icsi, 4 x NL, nu DĂĽsseldorf, oorzaak: slechte spermakwaliteit. Kraamverzorgster maar helaas volledig afgekeurd, hobby’s : zingen in een vrouwenkoor, genieten van neefjes en nichtjes, hond Whoopy. 

 

 

Sharing is caring!