Ik ben Daniëlle. Ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend Siebe, 31 jaar. Ik werk als kapster en Siebe als broodbakker. Wij leerde elkaar 6 jaar geleden kennen op het werk.  Inmiddels zijn we alweer bijna 5 jaar samen. Al vrij snel ben ik bij hem ingetrokken en wonen we dus ook al 4,5 jaar samen. In 2014 hebben we samen een huis gekocht. Een eengezinswoning, omdat we toch wel ooit kinderen wilden. Nou blijkt dat kinderen krijgen toch wat lastiger. Afgelopen zomer kreeg ik te horen dat ik PCOS heb.  Ik zal in een apart artikel uitleggen wat dat inhoud. Via deze weg wil ik aan andere vrouwen met het zelfde of voor degene die het interessant vinden, vertellen hoe het bij mij gaat. Ik hoop dat het gaat lukken om zwanger te raken zodat ik ook daar leuke berichten over kan plaatsen! Ook ben ik erg nieuwsgierig naar andere verhalen van vrouwen met hetzelfde probleem. Dus laat gerust een reactie achter.

 

Lees hier meer blogs van Daniëlle.

Sharing is caring!