Maandag op controle geweest, het bloedpropje bleek weg te zijn. Dus dat was een hele opluchting. We konden gewoon verder doen met Puregon 100 en diezelfde dag al met Orgalutran. Volgende afspraak donderdag 31 augustus.

Ik was benieuwd wat het nu weer ging geven. Ik moest bij een nieuwe assistente (stagiaire) en was er niet echt 100% happy mee want de vorige assistente bracht altijd slecht nieuws. En weer dat verdomde doemhokje. Maar alles bleek toch goed te zijn en ik …moest nog wachten met Puregon en enkel Orgalutran. Ik verwachte nog niet echt dat ik die dag al pregnyl mocht spuiten maar ze noemde het al. Na twee uur belde ze me en inderdaad nog bijspuiten en weer 100 en morgen terug.

Zo gezegd, zo gedaan weer op controle. Wel wat meer gefrustreerd omdat ik hen gewaarschuwd had dat het zo ging lopen. Waarom hadden ze het niet wat verhoogd? Ach ja, ze zullen wel weten wat ze doen zeker? Weer bloed controleren… Ik heb al een hele wegenkaart nodig voor mijn aders, ze vinden er één altijd met gemak. De tweede kan niet iedereen maar ja vandaag dan toch gelukt. Ik had dokter Claessen weer en ik vind hem echt super. Met een lach en een zwans ging hij naar “mijn collectie” kijken. En ja er zitten er weer een paar goede en een paar mindere bij. Weer wachten op telefoon… maar ik weet het al. De Pick-up zal nog niet voor dit weekend zijn. En ja weer heb ik gelijk. Deze keer mag ik eindelijk een iets hogere dosis spuiten ik moet 150 spuiten en ja hoor je raad het al, morgen terug.

Weer vroeg uit bed en naar het UZA terug bloed en echo. Het is bij dokter Claessen en hij zei het direct dat het inderdaad was zoals verwacht. Er zijn er een aantal dat nog altijd een randgeval zijn en wil deze ook laten rijpen zodat het resultaat niet is zoals de vorige keer. Dat ik deze keer wel meer kans heb op bevruchtte eicellen. Daar ben ik blij om en zei direct dat ik vandaag ook moet spuiten en dus geen telefoon moet verwachten. Ik zei hem dat ik het wel al had gedacht dus ja morgen terug naar het UZA.

kinderwens-met-omwegen.simplesite.com

Sharing is caring!