Vandaag was het pick-up dag ik was rustig zoals vorige keer, al duurde het wachten lang. Ik lag op een kamer en er was nog een dame die voor mij de pick-up moest doen en na mij kwam er nog iemand. Het was een drukke ochtend dus.

Ik had Dr Claessen die de pick-up deed en dat maakte me gelukkig. Ik heb hem echt graag alles met een lach en een zwans. Ik telde de eicellen en deze oogst was een mooie oogst van 10 eicellen. Nu is het wachten tot morgen om te zien hoeveel goede er tussen zitten en bevrucht zijn. Ik hoop echt heel hard dat we wel wat hebben. Vorige keer hadden we 12 follikels, 5 eicellen en 1 bevrucht. Deze keer 10 follikels en 10 eicellen.

Met het terugrijden bleek de verpleegster die dit deed ook de IVF procedure te hebben ondergaan. Het geeft een onderwerp om over te praten. Het bleek dat zij ook een miskraam heeft gehad en nu een kindje. Ze had 3 IVF’s en 4 terugplaatsingen voor het raak was.

De pijn valt deze keer heel goed mee, ik voel het niet echt. Al roep ik niet te luid wie weet wordt het morgen erger. Nu is het aftellen en ik wou dat het al morgen was.

Lees verder op www.kinderwens-met-omwegen.simplesite.com

Sharing is caring!