‘’Als kinderen krijgen niet vanzelf gaat….’’
Een laagdrempelige informatiebijeenkomst voor iedereen met een kinderwens – dinsdag 10 juli 2018

In verwachting raken en een kind krijgen lijkt zo natuurlijk dat je er eigenlijk van uitgaat dat het moet lukken. Maar wanneer kinderen krijgen niet vanzelf gaat, is het een grote stap om over te gaan tot onderzoek en eventueel vruchtbaarheidsbehandelingen.

Bij een onvervulde kinderwens en het overwegen van medische behandelingen komen veel vragen naar boven.  ‘’Welke behandelingen kan ik ondergaan om in verwachting te raken?’’, ‘’Hoe vergoedt onze zorgverzekeraar de behandelingen?’’ , ‘’Hoe loopt het traject wanneer we gebruik moeten maken van een sperma- of eiceldonor?’’

Nij Barrahûs, het behandelcentrum in Wolvega waar alles draait om patiënten en hun kinderwens, begrijpt deze vragen als geen ander. De kleinschalige kliniek biedt hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht voor iedereen die zijn kinderwens wil realiseren. Behandelingen zoals IVF worden er volledig zelfstandig uitgevoerd in een vernieuwd laboratorium dat de komende maand in gebruik wordt genomen. Daarmee is Nij Barrahûs de enige vergunninghoudende IVF kliniek in Friesland.

Laagdrempelige informatieavond
Op dinsdagavond 10 juli organiseert Nij Barrahûs een vrij toegankelijke en laagdrempelige informatiebijeenkomst ‘’ Wat als kinderen krijgen niet vanzelf gaat…..’’.  Geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur, waarna het programma start om 19.30 uur.

Medisch hoofd van de kliniek Harold Mous en teamleider en fertiliteitsassistente Marja Nienhuis nemen u tijdens de informatieavond mee in wat Nij Barrahûs voor u en uw kinderwens kan betekenen. Tevens krijgt u een rondleiding in de recent vernieuwde kliniek.

Aanmelden
Aanmelden voor de informatieavond?  Stuur een mail naar info@nijbarrahus.nl met uw naam- en adresgegevens. Locatie van de bijeenkomst is de Nij Barrahûs kliniek aan de Heerenveenseweg 99-B in Wolvega.

 


Nij Barrahûs Centrum voor Vruchtbaarheid

Heerenveenseweg 99-B
8471 ZA Wolvega

 

 

Sharing is caring!