De tekst van het liedje ‘Je moeder ongekend” is prachtig. Je voelt gewoon dat zij het verlangen kent. Zo warm en en met een glimlach gezongen door lotgenoot, zangeres en musicalster, Brigitte Nijman. In 2015 kwam dit nummer uit, het werd geschreven voor alle mama’s die in hun hoofd al mama waren, maar helaas (nog) niet zijn geworden. Na 4 ivf pogingen besloten Brigitte en haar man een streep te zetten onder hun kinderwens, ze blijven kinderloos. Onderaan dit blog vind je een link naar het liedje op Youtube. De tekst schreef ik voor jullie uit.

 

Ik heb je al zo vaak verteld
Zolang ik hier al ben
Jij bent meer dan ik had voorgesteld
Nog mooier dan
Ik had durven dromen

Als er even niks te zeggen valt
dank ik even aan jou
Je haren lang en altijd opgewekt
Dat zie ik terug ook in hem

Wat ben je mooi
Je blik, je lach
Wat ben je mooi
En altijd anders
Ik weet ook hoe dat komt
Als de wind ben ik altijd anders

Als er even niets te doen valt
En het leeg is in huis
Loop ik langzaam naar de kamer toe
Die bedoeld was voor jou

Mijn ogen sluiten als de stilte valt
Dan zie ik jou aan mijn hadn
Samen rapen de schelpjes op
Ik schrijf je naam in het zand

Wat ben je mooi
Je blik, je lach
Wat ben je mooi
En altijd anders
Ik weet ook hoe dat komt
Als de wind ben ik altijd anders

Ik vraag niet om een sprong in de tijd
Als ik maar merk dat je bij me bent
Ze zeggen dat verdriet langzaam slijt
Maar jij bent bij mij nog op elk moment
Ik ben je moeder ongekend

Wat ben je mooi
Je blik, je lach
Wat ben je mooi
En altijd anders
Ik weet ook hoe dat komt
Als de wind ben ik altijd anders

Ik ben je moeder ongekend

 

Waardeer je onze blogs?

Help ons blijven bestaan en doneer naar draagkracht!

Bedrag * 

 

Sharing is caring!