Vruchtbaarheidsproblemen heb je niet alleen, die heb je samen ook al ligt het aan één van jullie. Ter ondersteuning van een campagne van TNO en de KNOV gaat RTLNieuws daar aandacht aan besteden en zoeken wij een jong stel dat hieraan wilt meewerken. Een fertiliteitsarts uit het LUMC en Hoofd Health TNO werken tevens mee.

Wanneer dit onderwerp aangeroerd wordt in de media gaat het meestal over vrouwen of wensouders die al heel lang een zwaar traject volgen of het gaat over oudere wensouders, draagmoeders en homostellen maar jonge stellen aan het begin van de wens komen eigenlijk niet aan bod en mannen al helemaal niet.

Voor deze campagne zijn we op zoek naar een jong stel (20-30) dat gemotiveerd is om slechte leefstijlgewoonten voor de zwangerschap te willen aanpassen naar gezonde leefstijlgewoonten. Denk aan samen stoppen met roken, meer sporten etc….Vooral de rol van de man wordt benadrukt.

Zijn jullie zo een stel? Wil je meer informatie over deze campagne? Wil je meewerken aan de uitzending waardoor je ook andere stellen kunt vertellen over jullie situatie en mogelijk motiveren dan kun je contact opnemen met Ditha Kaarls, campagneleider mobielnummer 06 12 17 11 76 e-mail DithaKaarls@hotmail.com www.12maandenzwanger.nl De interviews vinden op korte termijn plaats, de uitzending staat gepland op 3 januari 2019.

Alvast bedankt voor het delen van deze oproep!

Liefs,
Melany

Waardeer je onze site en activiteiten?
Help ons blijven bestaan en doneer naar draagkracht!

Bedrag *Sharing is caring!