Lieve, mooie vrouw,

Mijn naam is José Aalbers, ervaringsdeskundige op het gebied van fertiliteit en fertiliteitsmassage therapeut. Het is mijn missie om vrouwen, mannen en stellen te begeleiden en coachen bij het verwezenlijken van hun droom. In mijn praktijk ondersteun en behandel ik vrouwen met een kinderwens en/of cyclus gerelateerde klachten. 

Zestien was ik toen ik hoorde dat ik moeilijk – of misschien wel géén – kinderen kon krijgen. Ik heb namelijk twee baarmoeders, en twee baarmoedermonden. Daar kwam later de diagnose van PCOS bij. Daardoor zou zwanger worden heel moeilijk worden. Op de natuurlijke manier zwanger worden was uitgesloten zeiden de artsen. 

Wij hebben er 8 jaar over gedaan om kinderen te krijgen. Uiteindelijk hebben we twee prachtige jongetjes kregen waarvan één via IVF en één via een natuurlijke zwangerschap. Ik kan me heel goed indenken dat je nu misschien denkt; jij hebt makkelijk praten met twee kinderen. Maar ik hoop je gelooft dat wij een hele zware weg hebben afgelegd en dat ik periodes heb gedacht dat het niet goed zou komen. Dat ik me af heb gevraagd of ik ooit moeder zou worden. Dat gevoel is waarschijnlijk precies wat jij nu voelt.

De reis die mijn man en ik samen hebben afgelegd, heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Ondanks dat het zwaar was heeft het mij bijzondere inzichten gegeven en ik heb enorm veel kennis mogen opdoen. Wij hebben twee kinderen mogen krijgen waar ik iedere dag ontzettend dankbaar voor ben en mijn handen voor vouw. Deze periode heeft mij geleerd dat geluk in kleine dingen zit en om dankbaar en tevreden te zijn. 

Ik ben ervan overtuigd dat ik de tweede keer spontaan zwanger ben geworden mede door het aanpassen van mijn mindset, voeding en leefstijl. Ik ben zelf op onderzoek uitgegaan en ben gaan investeren in het verbeteren van mijn gezondheid en natuurlijke vruchtbaarheid. Er moest meer zijn wat ik zélf kon doen. Ik heb veel boeken gelezen en gekeken naar goede suppletie. In die periode ben ik in aanraking gekomen met fertiliteitsmassage. Wat een fijne ervaring was dat.

Vanuit deze drive is mijn praktijk ontstaan. Want ik weet heel zeker dat er veel mogelijk is wanneer je mentaal en lichamelijk fit bent. Je bent zoveel krachtiger dan jezelf denkt. Ik maak je graag bewust van deze mogelijkheden.  Sinds de start van mijn praktijk heb ik al veel vrouwen, mannen en stellen te begeleiden en te coachen bij het verwezenlijken van hun droom. 


Mijn Curriculum;
Ik ben opgeleid tot fertiliteitsmasseur door Janine de Wolf, oprichtster Natuurlijk Vruchtbaar en Clare Spink, oprichtster *Fertility Massage Therapy Engeland. Daarnaast ben ik gecertificeerd Trainer Hormoonfactor en ben ik in opleiding tot Voetreflextherapeut bij Total Health. 


Meer weten? 
Wil jij meer informatie of benieuwd hoe het jou kan ondersteunen in je proces? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@praktijkaalbers.nl 

Kijk ook gerust rond op mijn website www.praktijkaalbers.nl en volg mij op mijn
Social Media kanalen Instagram en Facebook: @praktijkjoseaalbers

https://praktijkaalbers.nl/

Sharing is caring!