Nog maar 2,5 maanden en dan is het zo ver want dan gaan wij met 30 deelnemers de Dam tot Damloop lopen. Iedereen is druk aan het trainen en tijdens een dagje brainstormen met collega, Rosanne bedenken we iets leuks.

We besluiten de manager van de Jumbo te bellen om te vragen of hij ons kan helpen. We werden uitgenodigd en aan de koffietafel hadden we een heel prettig gesprek! We mogen een affiche en een (zelfgemaakte) collectebus neerzetten en de manager, Jan Wagenaar zorgt er voor dat er in een zuil voor de winkel een grote poster komt te staan. We mogen ook een dagje voor de winkel staan om te vertellen wie we zijn en wat we doen. Helemaal top en dat gaan we natuurlijk doen. Die middag heeft Jan ook een gesprek met een journalist van een lokaal nieuwsblad en licht ook hen in. Wat een welwillendheid! Hier zijn wij echt heel blij mee! Met de opbrengst van de Jumbo-actie hopen wij nog een deel van de tshirts die we moeten maken en pr-materiaal voor op de dag zelf te bekostigen.

We worden niet alleen enorm gesteund door de lokale ondernemers, ook de peuterjuf van Melle bood direct aan een sponsorloop te organiseren toen ik haar vertelde over de Dam tot Damloop die we samen gaan lopen. Op 12 juli gaan Rosanne en ik dus een hele mooie parcours uitzetten en we hebben medailles en snoep gekocht om de winnaars te belonen!

Zo helpt iedereen mee, dat geeft niet alleen een ontzettend fijn gevoel. Je voelt dat mensen snappen hoe belangrijk steun geven is als er in je leven even iets misgaat. Ik sta niet alleen, zeg ik met een warm gevoel en daarom jullie ook niet! Het wordt een fantastische zomer, vol mooie nieuwe positieve mensen en plannen!

Dankjewel Jan, Juf Gaby en Juf Sonja en alle andere sponsors van De Dam tot Damloop by night – Kinderwensbloggers 2017

 

Liefs, Melany

 

Like dit initiatief op facebook!

en doneer zodat we volgend jaar ook mee kunnen doen!

Bedrag *Sharing is caring!