Hai, ik ben Angela, 28 jaren levenservaring. Heel gelukkig met Erik! Erik heeft al een zoon D., D. is 16 jaar. En ja dat klopt Erik is ietsjes ouder dan dat ik ben 😉 Maar what the F!? We zijn super gelukkig samen en daar gaat het toch om! En wij willen samen heel graag een Baby. D. weet dit ook en weet ook dat het bij ons helaas niet vanzelf gaat. D. is puber en vindt het hartstikke leuk om grote broer te worden. Maar vond het wel belangrijk om even te vermelden dat hij wel hoopt dat het een jongetje wordt. Verder hebben wij 2 poepjes van katten, en 1 uber cute hondje. Mijn hondje woont bij mijn ouders aangezien ik die al had, en hond en de katten kunnen echt niet samen na meerdere pogingen proberen *super stom natuurlijk!

Ik ben een flapuit, heb overal een mening over maar ben wel zo reëel om een ander zijn mening te respecteren en kan me dan ook vaak goed inleven. Verder ben ik een gigantische CHAOOT! Maar om mij heen moet alles zo netjes mogelijk zijn anders is het drama in mijn hoofd! Spring van de hak op de tak maar dat zul je nog wel merken in mijn blogs 🙂 En de rest komt vast nog wel eens aan bod of vraag er gerust naar….ik ben altijd open over eigenlijk alles… Wel nog ff ‘kort’ het verhaal waarom wij in de M.M.M. zitten; Pak de popcorn erbij, ga nog ff naar de wc en ga er eens lekker voor zitten;

Ook wij zijn verminderd vruchtbaar, of wij. IK! want met de super zwemmers van vriendlief is niks mis. Beter gezegd superzaad! Miljoenen! Bij de laatste IUI behandeling maar liefst 69 miljoen, waarvan 91% super levend! Nou geweldig toch! Hij blij en ik blij want dat is allemaal in orde. En dan ik; eitjes die moeizaam groeien en rijpen (laat dus) en dan hebben we mijn vruchtbare slijm. Nou ja vruchtbaar slijm ik noem het ‘killing slijm’! want dat vruchtbare slijm wat rond je eisprong al die geweldige zaadjes vrolijk door zouden moeten laten is bij mij niet van toepassing. Daarin tegen heb ik dus echt killing slijm, want van al die geweldige zaadjes is er niet 1 die het overleefd bij mij. Ze worden bruut afgeslacht en er blijft niets van over, zelf niet een kreupel resultaat. Er wordt bij mij niks doorgelaten, geen party in mijn baarmoeder met het eitje en miljoenen zaadjes.

Gelukkig bestaat er IUI!! We gaan dat killing slijm gewoon voorbij en laten de zaadjes vrij in de baarmoeder, hup bij het eitje. Even simpel gezegd natuurlijk, maar dit is het plan. Die eitjes van mij stimuleren we een beetje bij zodat ze ff wat eerder in actie komen.

  • IUI 1 is helaas mislukt, Kwam toch wel ff rauw op men dak want ik ging er wel in met de simpele instelling van; Zo we gaan het vijandige slijm voorbij er is een ei en hup! Natuurlijk weet en wist ik dat er veel meer bij komt kijken. Maar je hebt toch de hoop, Die verdomde hoop, en niet te vergeten alle symptomen. Je voelt alles, en die verdomde Pregnyl doet ook nog ff mee. Ik was ervan overtuigd zwanger te zijn. Maar helaas poging mislukt zwaar k*t!
  • IUI 2 was een geslaagde poging! Echter was ik er nu van overtuigd niet zwanger te zijn, tot op die woensdag ochtend 12 dagen na de IUI! OMG! Ik heb al behoorlijke Jetsers van mezelf, maar dit… ME-LOEN-EN! niet normaal. En hard! Natuurlijk had ik nog een testje liggen 😉 en daar was die… de 2de teststreep! Huh? Seriously? We waren zo intens gelukkig! en Yeah we hebben het killing slijm verslagen! Fucker we got ya! Daar heb je niet van terug hé! Maar helaas een week na de positieve test mis! GVD! Degene die dit op zijn geweten heeft zou ik zo graag een schop onder zijn hol willen geven! pffff wat was dat K*T! Ik was boos verdrietig en super echoistisch! Hierover schrijf ik een volgende keer wat meer:) Maar we hebben ons erdoorheen geslagen en na een maand rust:
  • IUI 3, Hier zitten we midden in, mijn follikelmeting van eergisteren 1 eitje van 13 mm! en nog wat kleinere. Morgen weer controle en dan kijken of deze of misschien nog 1 zijn doorgegroeid. En dan kijken wanneer we de Pregnyl kunnen zetten en wanneer IUI3 gaat plaatsvinden.

Dit is in het ‘kort’ mijn/ons verhaal.

Liefs,
Angela♥
28  jaar, kinderwens sinds 2014, relatie met Erik, bonuskind, agressief baarmoederslijmvlies.

Sharing is caring!