Wij zetten ons graag in voor mensen met een kinderwens op een positieve manier en daarom gaan we in weekend van 13 en 14 april naar het Geboortefestival van Kiind Magazine in Alkmaar. Wat gaan we daar doen? Sharon Pottinga (mede-bestuurslid) en ik, gaan er vertellen over onze stichting, wij willen de bezoekers die bij onze stand komen kijken vragen mee te werken aan een enquête die gaat over ervaringen, kennis en mening over plassen voor vrouwen met een kinderwens, eiceldonatie en draagmoederschap.

Verbinding zoeken en vinden.

We gaan de bezoekers van dit geboortefestival bedanken voor het plassen want om onze behandelingen mogelijk te maken plasten zij massaal! Hoe mooi is het eens te zien voor wie zij dit nou eigenlijk doen? En hoe mooi is het om elkaar te ontmoeten? Kleine moeite groot gebaar. En de vrouwen die nog niet plasten willen we natuurlijk motiveren dat te gaan doen! Met steun van Moeders voor Moeders kunnen wij hen een folder daarover aanbieden.

We gaan de dichteres, Marieke Vermunt ontmoeten. Ze schrijft regelmatig een gedicht voor en over de kinderwens(ouder). Melany Brunings (voorzitter) mag een handtekening op haar buik zetten. Het wordt een innig moment. Marieke is op uitnodiging van Kiind aanwezig op dit festival om gedichten uit haar eerste gedichtenbundel voor te dragen.

We willen de energie die het festival en de vrouwen uitstralen voelen, omarmen en meenemen, want in wezen verschillen we op een aantal hindernissen na niet veel van elkaar. In elk van ons schuilt een oermoeder, daarvan zijn wij overtuigd. We hebben elkaar nodig en voor wie het wil en kan zoeken wij verbinding door er te zijn en te laten zien wie we zijn. Meer is er niet nodig.

De enquête

Wij kiezen bewust voor een offline enquête, van vrouw tot vrouw. En we gaan uit van minstens 250 deelnemers. Onze enquête bestaat uit vragen over vruchtbaarheid, vruchtbaarheidsbehandelingen, plassen door Moeders voor Moeders, eiceldonatie en draagmoederschap. Wat vinden zij? Welke kennis of (persoonlijke) ervaring hebben zij? De uitkomst van de enquete maken wij bekend op Kinderwensbloggers.

Uitnodiging

We begrijpen het als je het moeilijk vindt om naar dit festival toe te komen, maar weet dat je van harte welkom bent! We ontmoeten lotgenoten natuurlijk het liefst in het echt en zullen je met open armen ontvangen. Via deze link vind je informatie over het festival: https://kiind.nl/geboortefestival/

Deze activiteit is mogelijk gemaakt met steun van:

Kiind Magazine, Moeders voor Moeders & onze sponsor FertiTravel.

Sharing is caring!