Mijn naam is Brenda ten Have – Straatman en ik ben kinderwenscoach en miskraamcoach. Sinds januari 2015 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mensen met een kinderwens begeleid bij een onzekere periode in hun leven. Ik begeleid en steun ze om zo goed mogelijk met hun huidige situatie om te gaan. Ook help ik vrouwen met het verwerken van een miskraam. Om het verdriet en schuldgevoel een plek te geven.

Mijn verlangen om kinderwenscoach te worden

Met mijn opleiding tot maatschappelijk werker op zak werd ik ambulant begeleider, als ambulant begeleider begeleide ik mensen met een verstandelijke beperking bij het zelfstandig wonen. In die tijd had ik lichamelijke en psychosociale klachten omdat zwanger worden na een jaar nog steeds niet lukte en ik ook nog eens een miskraam kreeg. Ik zocht hulp, maar dat liep allemaal erg stroef. Bij een maatschappelijk werker had ik maar één gesprek en de praktijkondersteuner van de huisarts nam mij totaal niet serieus. Na een lange weg kwam ik bij een fysiotherapeut terecht die gespecialiseerd was in lichamelijke klachten door stress. Zij hielp me met het omgaan van mijn emoties en daar heb ik heel veel aan gehad. Het idee om andere mensen met een kinderwens ook snel en effectief te kunnen helpen was geboren. Ik volgde de training ‘Rouw bij een onvervulde kinderwens’ en schoolde mij in België tot kinderwensconsulent. Later volgde ik ook de opleiding tot miskraamcoach om vrouwen met dit stille verdriet te helpen.

Open en kwetsbaar in gesprek

Inmiddels heb ik samen met mijn man twee heerlijke kereltjes van drie en één, maar ik weet nog goed hoe moeilijk het was dat mijn vriendinnen en schoonzussen zwanger raakten, terwijl het bij mij maar niet lukte. Daarnaast had ik een omgeving die mij niet altijd begreep.
Ik weet dus goed wat jij nu meemaakt en zal al mijn kennis en heel mijn hart gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen. Het is mijn missie om jou de steun te bieden die je nodig hebt. Om je handvatten te geven waardoor je weet hoe je met je relatie, omgeving en onvervulde kinderwens om moet gaan.

Mijn hulp als kinderwenscoach

In mijn kinderwensbegeleiding luister ik zonder te oordelen en kijk ik samen met jou waar je wensen en grenzen liggen. Je kunt je hart bij mij luchten en ik help je bij de situaties waar je tegenaan loopt. Ook kan ik jou en je partner helpen met problemen op alle levensgebieden rondom ongewenste kinderloosheid.

In mijn praktijk, maar ook in mooie natuurwandelingen, bied ik kinderwensbegeleiding en miskraambegeleiding. Ik krijg veel positieve reacties op mijn workshops.

‘Brenda stimuleerde ons om samen te kijken hoe we verder konden.
We leerden bewuster tijd met elkaar door te brengen en ons verdriet samen aan te gaan.’

Vragen of kennismaken?

Heb je vragen over mijn begeleiding of wil je vrijblijvend kennismaken? Aarzel niet en neem gerust contact met me op.
Dit kan door te bellen op 06 41 49 49 13 of door een mail te sturen naar info@kinderwensbegeleiding.nl

https://www.kinderwensbegeleiding.nl/

Sharing is caring!