In april van dit jaar werd ik benaderd door de redactie van Libelle en schreef ik een blog “Me in front of the camera”. De vraag van de redactie was of ik mee wilde doen aan “Lieve ik”.  Voor “Lieve ik” werden diverse vrouwen gezocht, die iets moeilijks hadden meegemaakt. Hen werd gevraagd een brief te schrijven aan hun 10-jarige ik. Ik wist natuurlijk direct wat ik aan mezelf zou schrijven.

Het bleef niet bij schrijven alleen, we moesten onze brieven voorlezen en dat werd op film gezet. Je eigen woorden teruglezen vind ik soms best pittig, op beeld is dat nog heftiger. Het is natuurlijk een heel persoonlijke filmpje geworden, ik vond het moeilijk om te doen want ik moest constant denken aan dat 10-jarige meisje waaraan ik de brief voorlas. Ik zag mezelf, dromend over een toekomst als mama.

Hier kun je het filmpje bekijken en ik stel het zeer op prijs als je deze blog deelt, want mijn bedoeling is hiermee meer aandacht en begrip te vragen voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen en ongewenst kinderlozen. En zonder jullie hulp lukt dat niet.

Misschien wil jij ook meer begrip en aandacht vragen. Dat is heel eenvoudig te realiseren. Maak een einde aan taboe en teken de petitie voor een Dag van de Kinderwens, waarmee je dit onderwerp met één klik op de kaart zet.

Wil je ook iets aan je eigen situatie doen? Wil je zelf iets doen aan je eigen vruchtbaarheid? Meld je aan bij de leukste, meest informatieve en grootste groep op Facebook die daar aandacht aan besteed.
Wil je zelf bloggen ? (Door je ervaringen te delen help je inzichtelijk maken welke problemen er spelen).
Wil je Kinderwensbloggers steunen? Wordt dan sponsor, partner of vriend van Kinderwensbloggers.

Heb je hele andere ideeën die kunnen helpen neem dan vooral contact met mij op!

Liefs,
Melany

 

Meer filmpjes klik op logo hieronder

image001

Sharing is caring!