Het is een hele lange tijd stil geweest omdat ik na het hele media gebeuren niet de puf kon vinden iets te schrijven en daarnaast ben ik met Moederdag compleet in elkaar gestort.

Daar waar het vorig jaar redelijk goed ging moest ik nu ineens denken aan 2 jaar terug waarbij ik schreef “Moederdag zal nooit meer hetzelfde zijn” omdat ik toen de terugplaatsing had en achteraf gezien heb ik nooit de impact kunnen indenken van die woorden. Moederdag 2016 was een dag met veel paniekaanvallen en ontzettend veel tranen maar gelukkig kan het voor mij nog net zo donker zijn, uiteindelijk zal het zonnetje weer stralen. (Is al die therapie toch nog ergens goed voor? )

Tussen alle drukte, verdriet en donkere dagen door liep ook nog ergens een traject in Zwolle samen met onze donor dus tsja… Het was gewoon ff iets teveel van het goede.

Daarnaast zit het me, nog steeds, goed dwars dat mensen uit de nabije omgeving het schijnbaar nog niet hebben begrepen en er geen zak van snappen dat praten juist goed is en ik door het mediagebeuren het op heb genomen voor degenen die dat niet kunnen of hier de mogelijkheid niet voor hebben omdat het taboe te groot is en ze niet mondig genoeg zijn om voor zich zelf op te komen. Voor die mensen die mij niet begrijpen, mij nep noemen, een aanstelster, mediageil of wat dan ook heb ik 1 verzoek….. Kom lekker bij mij/ons en ga de discussie aan zodat wij ons kunnen verweren of kunnen proberen je standpunt te begrijpen en eventueel wat met de kritieken kunnen doen (of rekening houden met jullie gevoelens) maar ga niet achter onze rug om lopen zaniken en zeiken want dan kunnen wij er weinig aan veranderen.

Lees hier meer blogs van Kim

Sharing is caring!