Kinderwensbloggers doet mee aan Dam tot Dam by Night – 16 september 2017

Op 16 september 2017 ga ik de Dam tot Dam by Night lopen. Dat is best pittig vind ik zelf aangezien ik niet gewend ben om hard te lopen. Ik ben al 2 maanden onder begeleiding bij de plaatselijk sportschool aan het trainen, dat doe ik zo een 2 a 3 maal per week. En nu durf ik het jullie te vertellen, want ik kan het!

Ik ga deze run doen omdat ik naast een kinderwens nog wat andere punten op mijn lijstje heb staan, zoals handtekeningen verzamelen voor de Dag van de Kinderwens. Ik wil een aantal projecten ten behoeve van de Kinderwens graag realiseren, maar daar is geld voor nodig en daar loop ik dus voor.

De Dam tot Dam by Night past eigenlijk heel goed bij het hebben van een wens aangezien je een lichtje bij je draagt tijdens deze loop. Ik steek altijd een kaarsje aan als ik een wens heb, iedere week bijna wel in een gebedshuis.

Verder is deze run ‘maar’ 8 km en niet zo heftig als de grote loop die de dag erna plaatsvindt, die run is 16 km lang. De Dam tot Dam by Night is daarom geschikt voor beginnende lopers en ik heb nog dik 6 maanden om te trainen.
Ik vertelde mijn plan eerst aan mijn zusje en zij verrast me iedere keer wanneer het gaat om mijn kinderwens. Telkens aan mijn zijde, bood zij mij destijds aan om draagmoeder te worden nu zei ze onmiddellijk; “Ik loop met je mee!” Met haar aan mijn zijde durf ik het aan, dan ga ik zeker de eindstreep halen en ik vertelde het anderen. Jullie raden het natuurlijk al, ik loop helemaal niet alleen! Sterker nog we lopen met een heel team en mocht jij mee willen lopen of iemand kennen die dat ook wil ga dan naar de facebookgroep of stuur een email om je aan te melden! Er zijn vast meer mensen; zussen, broers, vrienden & vriendinnen die ook graag hun naaste willen steunen maar eigenlijk niet weten hoe. Dit is jullie kans, loop met mij mee! Loop met ons mee!

Intussen zijn verschillende familieleden, vrienden en kennissen opgestaan om mee te lopen en ik hoop dat er na dit blog nog veel meer aanmeldingen volgen. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je niet mee kan lopen maar je misschien wel op een andere manier wil inzetten. Dan kun je door het delen van dit blog al helpen, whatsapp hem rond, zet hem op je tijdlijn, mail hem naar de fb-lozen en als je een euro over hebt dan kun je ook nog doneren. Alle hulp is welkom, ook als je een ander idee hebt!

Bedrag *Op Kinderwensbloggers is een speciale pagina aangemaakt, neem gerust een kijkje er staan foto’s op van de deelnemers en zij vertellen waarom ze mee doen.

Tot slot wil ik diegene al een donatie deden voor deze campagne online ging hartelijk bedanken voor jullie steun en niet in de laatste plaats de eigenaar van de sportschool die besloten heeft mij te sponsoren. Dank je wel Monique en Rob Luijten van Sportcentrum Winkel! En last but nog least IREMA die er met een financiële bijdrage voor gezorgd heeft dat de eerste inschrijvingen betaald kunnen worden!

Liefs en vergeet niet dit bericht te delen!
Melany

 

         

        

 

Sharing is caring!