Kinderwensbloggers doet dit jaar weer mee aan Dam tot Dam by Night – 22 september 2018

In ons team is nog ruimte voor 5 lopers, meld je aan voor 5 augustus!!!!!

De Dam tot Dam by Night is  8 km lang en niet zo heftig als grote broer die de dag erna plaatsvindt, die run is 16 km lang. De Dam tot Dam is daarom geschikt voor beginnende lopers en je hebt nog 2 om te trainen.

De meeste leden van ons team zijn geen hardlopers maar samen durf ik het aan, en net als vorig jaar gaan we allemaal de eindstreep halen.

Wil jij mee willen lopen of ken je iemand die dat ook wil ga dan naar de facebookgroep https://www.facebook.com/groups/1642575472532556/members/ of stuur een email info@kinderwensbloggers.com om je aan te melden! Er zijn vast meer mensen; zussen, broers, vrienden & vriendinnen die ook graag hun naaste willen steunen maar eigenlijk niet weten hoe. Dit is jullie kans, loop met mij mee! Loop met ons mee! Ik hoop dat er na dit blog nog 5 man zich aanmeldt.

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je niet mee kan lopen maar je misschien wel op een andere manier wil inzetten. Dan kun je door het delen van dit blog al helpen, whatsapp hem rond, zet hem op je tijdlijn, mail hem naar de fb-lozen en als je een euro over hebt dan kun je ook nog doneren. Alle hulp is welkom.

Op Kinderwensbloggers is een speciale pagina https://kinderwensbloggers.com/dam-tot-dam-by-night/ aangemaakt, neem gerust een kijkje er staan foto’s op van de deelnemers zij vertellen waarom ze mee doen.

Alvast bedankt voor het delen en steunen!

Melany Brunings

info@kinderwensbloggers.com

 

Sharing is caring!