Ze is zangeres (gospel), presentatrice, actrice en fotomodel. Ze was Miss Nederland 1997, deed mee aan Miss World en eindigde op de 11 plaats en misschien ken je haar ook nog van TMF. Ik mocht haar ontmoeten, van mij wilde ze weten hoe ik het ervaren heb om na mijn 40e moeder te worden en omdat dit niet zonder slag of stoot ging voor haar vlog natuurlijk interessant. Haar naam is Sonja Silva en behalve mooi zijn heeft ze veel talenten. Ondanks ons gedeelde leed heb ik in tijden niet zo hard gelachen en blijkt zij gewoon een leuke meid van 41 met een kinderwens en goed gevoel voor humor. Vruchtbaarheidsproblemen hebben is voor iedereen een pijnlijk verhaal en het kan Moeder Natuur helemaal niet schelen of je beroemd bent……

Sonja is getrouwd en heeft een zoon van 13 jaar. Ze was jong en snel zwanger. Toen ze 40 jaar werd bedacht ze dat ze eigenlijk nog wel graag een kindje wilde. Haar moeder kreeg haar toen ze 41 was, dus waarom niet???? Sonja vertelt heel openlijk over haar eigen geluk en leed. Ze kreeg ME, wat niet meteen gediagnosteerd werd en ze kreeg daardoor last van een depressie en overgewicht. Ze onderging een G.B. en viel af. Ze voelde zich goed genoeg om weer aan het werk te gaan en om haar kinderwens te realiseren. Met dat laatste liep het anders dan ze verwacht had… Maar liefst 4 miskramen (waaronder een bbz) kreeg ze tussen haar 40e en 41e en nu orienteert zij zich, praat en filmt haar zoektocht naar antwoorden, opties & mogelijkheden.

Je kunt Sonja volgen, hieronder noem ik een aantal vlogs die zij reeds maakte over dit onderwerp met links. Ze heeft een eigen Youtube-kanaal en de korte versies van deze vlogs zijn ook te volgen via LibelleTV. Wil je liever de uitgebreide interviews zien? Klik dan op de links hieronder.

Vlog 1. –  Babywens“; Sonja vertelt over haar kinderwens.

Vlog 2. – “Het is helemaal mis“, zwangerschap loopt uit op een miskraam.

Vlog 3.Melany van Kinderwensblogger” Sonja interviewt mij op mijn werkplek te Amsterdam.

Vlog 4. “Freezlab” Sonja en partner gaan naar een Freezlab want dit schijnt veel goed te doen. Brrrrr.

Vlog 5. “Mijn heftige bevalling” In gesprek met Beatrijs Smulders, verloskundige die vele beroemdheden begeleid heeft en een groot voorstander is van natuurlijk bevallen.

Vlog 6. “Mijn eigen  40+ mama” Sonja’s 81 jarige moeder wachtte zelf maar liefst 11 jaar op Sonja.

 

Ik volg Sonja natuurlijk en ik hoop dat ze haar wens verwezenlijken zal. Ze lijkt vastberaden, daarom denk ik dat het haar wel lukken gaat. Alles wat ik weet heb ik met haar gedeeld, dus lieve Sonja; “Volg je (spirituele) hart en de raad van je moeder ;-)”

Wil je meer weten over Sonja? Staat op Wikipedia en ik kan maar één ding zeggen ik vind t een super leuke vrouw.

Tot slot en niet in de laatste plaats wil ik lotgenoot S. bedanken dat zij mij getipt heeft over Sonja’s kinderwens. Ik hoop dat S. haar verhaal ook doet bij KWB ;-x

 

geschreven door Melany

 

Sharing is caring!