Het Engelse woord “Empowerment”, betekent letterlijk `iemand tot iets in staat stellen`, zelfsturing, meer grip krijgen op je eigen situatie en wordt veel gebruikt om iemand in staat te stellen zelf de problemen op te lossen en daar ben ik gevoelig voor omdat dit één van de doelen is van Kinderwensbloggers. Dat is ook de reden waarom ik een klik voel met therapeut, Ilkana Goja want dat is wat zij predikt.

Soms ontmoet je mensen zoals Ilkana waar je onafgebroken een week lang mee zou kunnen praten, zonder dat ‘t saai wordt. Op het gebied van vruchtbaarheid heeft ze een – eigen- verhaal waar je U tegen zegt en de disciplines, kundigheid en intelligentie die ze bezit duizelt me. Kortom, ik heb superwoman ontdekt haha. Iemand waar ik veel van ga leren is in mijn ogen altijd een super-wo-man.

Helemaal een grap is dat niet want bij Kinderwensbloggers nodigen wij vakmensen die ervaring en professie gebruiken om anderen van dienst te zijn graag uit zich bij ons te voegen. Ze heeft veel feeling met lotgenoten en dat is één van de belangrijkste voorwaarde om samen te kunnen werken.

Behalve haar diensten aanbieden, gaat ze veel schrijven bij Kinderwensbloggers over alles wat lotgenoten kan helpen meer inzicht en controle te krijgen over hun situatie. Dat zijn we wel eens een beetje kwijt en Ilkana begrijpt dat het belangrijk is dat we onszelf niet kwijtraken en het maakt niet uit of je wel of niet in een traject zit.

In een volgende blog stelt Ilkana zichzelf aan je voor. Wil je nu al meer weten? Ga dan naar EmpowerU en zie wat ze voor je kan betekenen. Uiteraard gaat haar expertise verder dan wat onze doelgroep nodig heeft, maar dat is juist heel goed want wanneer er zaken spelen die indirect van invloed zijn op je vruchtbaarheid, zal zij dat zeker zien en kun je ook bij haar terecht. Ze is gediplomeerd therapeute, biedt diverse behandelmethoden en is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen.

Ik dank Ilkana voor haar steun en bijdrage.

Op naar een vruchtbare samenwerking,

Melany Brunings

 

Sharing is caring!