Ouder kinderloos echtpaar wordt grootouder – Sharon Pottinga, bestuurslid van Kinderwensbloggers vond voor haar dochter die ze na veel moeite kreeg een opa en een oma en wel een heel bijzondere. Oma Coby en opa Ruud hebben zelf te kampen gehad met een lange pijnlijke weg waarbij hun kinderwens niet vervuld werd. Ze werden geen vader of moeder en dat houdt ook in dat je geen opa en oma wordt. Ieder jaar zien zij op tegen de feestdagen, maar deze kerst pakt dat anders uit.

Wanneer Sharon, haar partner Rinus en hun dochtertje van nog geen twee jaar oud de opa en oma in spé ontmoeten is dat dan ook een emotioneel moment. Eigenlijk zijn er geen woorden nodig om uit te leggen dat het gemis een grote rol speelt in beide gezinnen. De kleine Lynn vervuld een hartewens van een vader, moeder en mag nu ook liefde, veel liefde ontvangen van bijzondere grootouders en daar gaat het om in het leven!

Ken jij of ben jij een opa en oma op zoek naar een gezin of ben jij op zoek naar een opa en oma? Ga naar de site van SBS6 en geef je op want misschien komt er ook voor jou een mooie kerstwens uit.

SBS6 “Mag Ik Jullie Oma Zijn?” presentatie door Kim-Lian van der Meij. Wil je de uitzending zien? Klik op de afbeelding of link hieronder. https://www.kijk.nl/sbs6/magikjullieomazijn/videos/gNLKmYetIBd/mag-ik-jullie-oma-zijn

 

Waardeer je onze site en activiteiten?

Help ons blijven bestaan en doneer naar draagkracht!

Bedrag *Sharing is caring!