En dan komt het moment dat je alles begrijpt. We zijn gestart met onze kinderwens en die bleef uit en blijft nog altijd uit. We begrijpen het niet waarom het niet mag en kan zijn. We hebben geprobeerd en gehoopt maar het was zinloos. Na al die tijd verder te gaan, heb ik denk ik het antwoord gevonden. Alles dat we hebben ondernomen om op een natuurlijke manier het te doen slagen heeft mij het antwoord stap voor stap uitgelegd en n ik denk dat we nu op het moment gekomen zijn, dat ik het snap. Vrede kan leggen waarom het niet mag lukken. De aanvaarding is gebeurd.

Jaren vecht ik al tegen bepaalde  klachten. Mijn huisarts zei altijd het stress is. Nu weet ik dat dit allemaal veel dieper zit. Een zwak lichaam, een lichaam dat op en vermoeid is kan geen kind dragen. En dit heeft mijn lichaam mij heel duidelijk gemaakt. Zolang ik hier tegen vecht zal het nooit goed kunnen slagen. Nu snap ik alle mislukkingen en al onze tegenslagen in dit traject.

Ondertussen gaat pauze maand nummer vier in. Graag had ik dit als laatste pauzemaand gezien. Maar ik denk dat mijn lichaam tegen die tijd niet klaar zal zijn om dit alles aan te kunnen. We gaan zo geen pogingen meer verkwisten want we zijn al twee pogingen kwijt en hebben nooit een mooie kans gekregen.

Lieve wensouders luister naar je lichaam, laat je onderzoeken. Zoek ook eens buiten de gewone medische wereld soms ligt het antwoord je voor het grijpen. Mijn antwoord is gekomen. Ook al duurde dit even. Nu keihard werken aan mijn gezondheid. En ja lieve wensouders, jullie kunnen dit ook.

Liefs,
Stella

Sharing is caring!