Vandaag wekker ging al om 06:00 af. Mijn ventje en ik zijn op gestaan om richting ziekenhuis te gaan voor een nieuwe icsi-poging. Om 08:00 stonden we aan de bus om richting ziekenhuis te gaan. Jammer de bus kwam niet. Ik kijk op ‘t papiertje aan de bushalte en zie daar dat die pas om 08:30 kwam. Niet erg dat ik bij mijn eigen wachtkamer was toch vol mijn vriendin had het gestuurd! Dus pak ik op mijn gemakje de bus van 08:30. Om 08:40 kwam ik aan in het ziekenhuis en ging mij inschrijven aan de balie. Op mijn gemakje richting de wachtkamer en inderdaad ze stonden tot op de gang te praten, dus had ik even tijd om met een vriendin te praten. Zo ging de tijd ook iets sneller. Mijn ventje zat op zijn gsm een spelletje te spelen, ook om te tijd sneller te laten gaan. Rond 09:30 was het aan mij. Ik ging mij omkleden en moest op dat bedje gaan liggen, de dokter maakte echo en zei dat ik twee eicellen van 17mm klaar had zitten en mijn baarmoederslijm was 9mm dik, wow opgelucht!

Mijn hart deed ook terug rustig wat ervoor niet het geval was. Ik had best een bang hartje. Ook waren de dokter en de ivf-consulente super vriendelijk en heel lief. Ze stelden mij ook gerust. Vandaag om 18.00 moet ik ook een spuit Pregnyl 5000 zetten. De verpleegster komt de spuit zetten om 09:45.  ik een bloed name moeten doen, heb ik wel een beetje last van mijn arm. ik heb ook een papier moeten invullen voor het labo om de embryo te ontdooien, dus samen met ventje gedaan. mijn terugplaatsing staat geplant op 6/02/2016 op de dag dat genk stoet is dus exstra spannend vrijdag 05/02/2016 moet ik bellen of mijn embryo goed ontdooit is ben nu benieuwd heeft het lukt.

 

Lees hier meer van Eveline.

 

Sharing is caring!