Op 15 december komt het boek van de Angela Brandsma, auteur van het boek “Mijn optimistje – over leven na de dood” uit. Het is een aangrijpend boek bestaande uit een verzameling van gepubliceerde en nooit gepubliceerde blogs en gedichten.

Angela is een single met een kinderwens en via een donor wordt ze moeder van George*. George wordt geboren met een goed te behandelen hartafwijking maar na veel tegenslagen overlijdt haar zoon 3 weken na zijn geboorte.
Angela stuurde mij een gedicht uit haar boek om te delen met de lezers van Kinderwensbloggers, tevens mag ik 3 exemplaren weggeven aan lotgenoten die zich herkennen in haar verhaal. Mail mij waarom je dit boek zou willen hebben en je krijgt er één toegestuurd met een persoonlijke note van Angela.

Liefs,
Melany

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Wat was je een vechter, een stoere man
Artsen stonden versteld van wat jij kan
Maar toch werd het allemaal net iets te zwaar
En ben ik weer alleen in plaats van een “paar”

Er zijn geen dromen meer voor later
En jij wordt geen ster op het water
Jij groeit niet op tot een prachtig en weerbaar mens
Wat blijft is de herinnering aan mijn grootste wens

Ooit zien we elkaar weer
Leer ik je kennen en nog veel meer
Tot die tijd hou jij mij vast in de gaten
En kijk ik omhoog, dat kan ik niet laten
De mooiste ster daar, dat ben jij
Voor altijd het mooiste onderdeel van mij

Maar wat mij in alles het allermeeste raakt,
Dat jij, alleen jij, mij mama hebt gemaakt

Lieve George, ik hou van jou

?
Mama

Sharing is caring!