Ondertussen al even niet meer geweest om te bloggen, nu dus nog eens komen pennen wat er ondertussen gebeurd is.

We zijn die dinsdag na Bafort nog naar Brugge gereden en wilden de artsen dat ik eerst woensdag nog eens kwam. Dit gedaan en zagen ze dat mijn baarmoeder al aan het veranderen was om het vruchtje af te stoten.

Ik heb dan ook gevraagd of we het niet op een andere manier konden laten komen in plaats van curettage en dit was mogelijk met de abortuspil. Ik moest er ‘s morgens ‘smiddags en ‘s avonds 2 opsteken.

Om 15 u ben ik dan die woensdag nog enorm beginnen vloeien, bloed en klonters en dit heeft aangehouden tot en met 18 uur waarna gewoon rustige maandstonden. De vrijdag moest ik op controle en zagen ze dat nog niet alles eruit was en mijn hcg was gezakt van 18000 naar 5000. Ze stelden voor om na een week, vandaag dus nog eens te komen.

Dit is gebeurd en ze hebben net gebeld om te zeggen dat mijn hcg nog niet verder is gezakt en vanmorgen zagen ze ook nog een deel van de placenta zitten die er nog niet uit was. Mijn arts vroeg of ik nog veel bloed verlies had. Ja ik bloed nog maar echt niet meer veel. Zie wel iedere keer als ik van het toilet kom dat mijn papiertje nog wat rood ziet. Ze hebben voorgesteld om komende vrijdag nogmaals te komen om te zien of er verandering in zit. Ergens had ik gehoopt dat ze beter nieuws hadden en dat het allemaal achter de rug was deze miskraam maar ik zal dus nog even geduld moeten hebben.

 

Hier kun je mijn verhaal volgen: https://ivfwonder.wordpress.com/

 

 

 

Sharing is caring!