En nog niet eens begonnen aan een nieuwe stimulatieronde. Vrijdagochtend echt mega krampen gehad, lang leve de kersenpitjes en de brufen. Paar uur later …kwam het dan ook af. Beter dat het direct komt dan dat we er nog een tijd mee zitten. Intussen alweer een boel naalden in mijn lijf gehad. Vooral bloedafnames …

Maandag stond hcg op 10, progesteron op 0,6 en kwamen we er ook achter dat ik een serieus te kort heb aan vitamine B12 … Dus vandaag ging de eerste spuit vitamine B12 erin van de reeks van 10. Daarna gaan we aan de tabletten. Maar oooh wat kijk ik er naar uit om meer fut te hebben en niet steeds zo vermoeid te zijn of me zo lui te voelen. En misschien helpt het ook wel tegen de miskramen?

Maar goed, na een hoop opzoekingswerk …ik moet me ergens op focussen om niet te vallen toch? Ben ik er wel achter drager te zijn van heterozygositeit MTHFR C667T mutatiegen. Op zich zou het niets te betekenen hebben …tot je dus verhalen begint te lezen en te horen. Doe daarbij nog eens het B12 tekort …  Ik sla dus lichtjes op tilt of dat nu wel of niet de oorzaak zou zijn.

 

Lees hier verder over Lotjes bevindingen

 

Sharing is caring!