Na vorige maand onze miskraam zijn we nu weer van start gegaan.

Op zondag 23 augustus zijn mijn menstruatie begonnen zoals ik had voorspeld. Dus heb ik gebeld naar het UZA en mocht dag erna langsgaan.

Ik had wel wat zenuwen voor maandag om te zien of alles wel goed is en staat. Ik had de nieuwe hoofd van de afdeling. Ik vind haar lief en begripvol. Uit de onderzoeken is gebleken dat mijn bloed goed is, de eierstokken mooi rustig maar dat er een bloedpropje is en mijn baarmoederslijmvlies is nog 8 mm. Dat laatste is niet goed natuurlijk. Ik mocht morgen starten met spuiten op voorwaarde dat ze vandaag goed begonnen of wachten tot ‘s avonds indien ze vandaag er niet goed doorkwamen. Eens buiten had ik bijna geen bloedverlies meer. Dit duurde heel de dag en ‘s nachts zelfs helemaal geen bloedverlies. Ik heb dan besloten om dinsdag te bellen omdat ze blijkbaar gedaan waren. Ze belden me 3 uur later terug en ze raadde me aan om morgen terug te komen en nog niet te spuiten. Ik was wat teleurgesteld en bezorgd. Nog geen uur later begonnen ze terug hevig. Ik was opgelucht en dacht ok laat het propje maar komen.

Maar ik zag niets verschijnen dat leek op een propje. Eindelijk was het woensdag en moest ik uitleggen aan de verpleegkundige dat ik enkel echo moest. Ze vroeg aan de stagiair waarom ik enkel echo moest hebben. En ze liet zien HCG dus zei ze ja ze moeten een 7 weken echo doen. En ik moest uitleggen dat dit niet klopt want ik had vorige maand een miskraam. Ik moest langskomen omdat het propje er zat en mijn ms zo goed als gestopt. Dit was even pijnlijk. Nadat het eindelijk mijn beurt was bij de gynaecoloog bleek het propje er nog wel te zitten maar dat het baarmoederslijmvlies maar 3,5 was. Ze wist me te vertellen dat alles onder de 6 goed was. Ik kreeg dus volledig groen licht en mocht vandaag de eerste spuit zetten.

kinderwens-met-omwegen.simplesite.com

Sharing is caring!