Samen met mijn partner ben ik nu 2 jaar bezig om onze kinderwens te vervullen. Hiervoor volgen we een medisch traject. Omdat ik het een pittig traject vind en ik in online steungroepen dit ook veel terug hoor, heb ik besloten om een steungroep op te zetten in Utrecht.

Een groep van gelijkgestemden die bij elkaar komt om ervaringen te delen en elkaar tot steun te zijn. Dit is op basis van peersupport. De focus zal vooral liggen op: hoe kun je goed voor jezelf blijven zorgen tijdens het traject en hoe kun je omgaan met de thema’s waar je mee te maken krijgt.

De groep zal starten vanaf dinsdag 14 januari 2020 van 19.00 tot 21.00 in Utrecht en zal tweewekelijks plaatsvinden. In de groep is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

Om deze groep te faciliteren ben ik op zoek naar 1 of 2 mensen die dat samen met mij willen doen, zodat de groep altijd doorgang kan vinden. Belangrijk is dat je zelf ervaring hebt met dit onderwerp en deze ervaring ook in wilt zetten.


Heb je interesse om dit samen met mij te doen?
Stuur me dan een email op: michelleboogaert@lister.nl

Heb je interesse om deel te nemen aan de groep?
Stuur me dan een een email op: michelleboogaert@lister.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer. Ik houd je dan op de hoogte van de details.

Deelname aan de groep is kosteloos.

Sharing is caring!