Op maandagavond 29 oktober organiseert behandelcentrum Nij Geertgen in Elsendorp een informatiebijeenkomst met als thema: ‘’Als kinderen krijgen niet vanzelf gaat…..’’. 
Iedereen met een kinderwens is van harte uitgenodigd om op een laagdrempelige manier kennis maken met Nij Geertgen en de behandelmethoden van de kliniek.

In verwachting raken en een kind krijgen lijkt zo natuurlijk dat je er eigenlijk van uitgaat dat het moet lukken. Maar wanneer kinderen krijgen niet vanzelf gaat en de tijd verstrijkt, is het soms een grote stap om over te gaan tot nader onderzoek en behandeling. Er komen veel vragen en emoties naar boven.

‘’Welke onderzoeken of behandelingen kan ik ondergaan om in verwachting te raken?’’
‘’Hoe vergoedt onze zorgverzekeraar een mogelijke medisch traject?’’
‘’Hoe verloopt de behandeling wanneer we gebruik moeten maken van een sperma- of eiceldonor?’’

Nij Geertgen, hét centrum voor vruchtbaarheid, begrijpt deze vragen als geen ander. Het kleinschalige behandelcentrum in Elsendorp biedt hoogwaardige zorg en aandacht voor iedereen met een kinderwens. Behandelingen zoals IVF worden er uitgevoerd in een vernieuwd laboratorium. Tevens is een eigen donorbank en apotheek in het centrum opgenomen. Patiënten kunnen daardoor alle benodigde behandelingen op één plek ondergaan.

Laagdrempelige informatieavond
Iedereen met een kinderwens is van harte welkom op de informatiebijeenkomst.  Medisch directeur en gynaecoloog dr. Marieke Schoonenberg en haar collega’s nemen u tijdens de informatieavond mee in wat Nij Geertgen voor u en uw kinderwens kan betekenen. De ontvangst is vanaf 19.00 uur. De presentatie start om 19.30 uur.

Aanmelden voor de informatieavond kan door een e-mail te sturen naar bijeenkomsten@nijgeertgen.nl met uw naam- en adresgegevens.  Locatie van de bijeenkomst is de Nij Geertgen kliniek aan de Ripseweg 9 in Elsendorp.

Nij Geertgen Centrum voor Vruchtbaarheid
Ripseweg 9
5424 SM Elsendorp
www.nijgeertgen.nl

 

Sharing is caring!