Nog 6 weken dan is het zo ver. Dan gaan we lopen. Hardlopen met 30 man. Het is zo spannend en ik vind het leuk dat er mensen meelopen die net als ik nooit gedacht hadden mee te doen aan een event als deze en hierdoor in goede conditie raken. Er doen ook mensen mee die zelf geen problemen hebben op het gebied van vruchtbaarheid, maar die puur vanwege het onderwerp mee willen doen en laten zien aan hun omgeving dat ze het belangrijk vinden te laten zien dat het ze raakt, dat het ze uitmaakt en dat ze op deze manier willen laten zien dat ze er zijn voor ons.  En verder hebben we er plezier in en we voelen ons goed. We gaan er goed uitzien ook nog. Het is wel afzien als je het niet gewend bent maar we hebben er zin in en daar gaat het om!

Afvallers

Tijdens het organiseren van deze 1e deelname van Kinderwensbloggers aan de Dam tot Dam by Night zijn er wat deelnemers afgevallen waaronder mijn eigen zusje en een goede vriendin. Ze hebben getraind maar moesten helaas afmelden vanwege oude blessures. Heel jammer dat zij niet naast mij staan maar ik weet zeker dat ze er iedere stap bij zullen zijn, in gedachte en met hun hart. Daarvoor in de plaats zijn een paar bikkels opgestaan, dankjullie wel! Gelukkig is de blessure, die ik in mei opliep weg. Met dank aan de mannen van Revalidatiesucces.nl, die me pijnvrij maakten. Nu ben ik bezig met krachttraining met een kettlebell en volgende week hoop ik te mogen lopen. Ik voel me supersterk en tegelijkertijd gefrustreerd dat deze strenge trainers mij nog tegenhouden te gaan lopen. Ik train hard, iedere dag en wekelijks meld ik mij aan de balie van Revaldiatiesucces.nl om mij verder voor te bereiden op The Day, 16 september 2017.

Ander soort afvallers 😉

Daarnaast ben ik enorm afgevallen. “Hoe kan dat?” zul je denken want dankzij mijn blessure heb ik niet kunnen lopen (wel trainen maar niet kunnen lopen). Dit heb ik te danken aan het programma “Ik verander wel” van Bianca L’abée. Ik heb dit programma niet gevolgd om mee te kunnen doen aan de Dam tot Dam maar omdat ik op zoek ben naar een makkelijke(re) manier van afvallen. Veel lotgenoten hebben last van overgewicht of ondergewicht en daarmee ook last van hormonen, onregelmatige (of helemaal geen) cyclussen. Dit veroorzaakt natuurlijk vruchtbaarheidsproblemen. Ik ben er nog niet hoor, ik wil nog een aantal kilo’s kwijt maar ik ben al op de helft van wat ik kwijt wilde. In juni startte ik en ik ben 7 kilo kwijt, nog 1 kilo eraf en dan heb ik hetzelfde gewicht als ik had toen ik zwanger raakte van Melle daar ben ik dus wel tevreden mee als ik dat haal. Maar omdat het me makkelijker is afgegaan dan ik dacht ga ik voor nog eens 7 kilo eraf. Dat gewicht had ik voor ik met behandelen begon, door stress en hormonen dijde ik al snel uit. Er volgt nog een uitgebreide blog hierover maar misschien ben je toch al nieuwsgierig. Lees dan het gratis e-boek over afvallen met een virtuele maagband, geschreven door Bianca.

T-shirts

Komende week gaan we de tshirts bestellen dus deze week even checken of alle deelnemers zijn maat wel heeft doorgegeven en zich heeft ingeschreven bij de organisatie van Dam tot Dam. Nog steeds krijg ik aanmeldingen binnen van mensen die mee willen lopen en dat vind ik echt fantastisch! Wie dit jaar niet mee kan lopen zal ik absoluut volgend jaar benaderen want dan doen we natuurlijk gewoon weer mee. Dit jaar 30 deelnemers, wie weet hoeveel er volgend jaar meedoen… Ik denk dat het er meer zullen worden! Stuur een email als je je nu al wilt opgeven voor De Dam tot Dam by night – Kinderwensbloggers 2018

Sponsors

De logo’s van de hoofdsponsors komen niet op de voorzijde van het tshirt want daar moet het inschrijfnummer op. Daar baal ik van want ik had graag de 3 hoofdsponsors meer credit willen geven door ze op de voorzijde te zetten. Ze is geen sponsor maar wel een belangrijke vrouw om te noemen, juf Gaby Woudstra. Wie? Juf Gaby, van Peuterspeelzaal ‘t Stekkie, de juf van Melle onze zoon. Toen zij vernam dat ik de Dam tot Damloop ging lopen riep ze meteen dat ze met de peuters een sponsorloop wilde organiseren en dat is gebeurd. Met hulp van Jumbo Niedorp en cafetaria De Huyskamer uit Lutjewinkel hebben we dat kunnen realiseren. Het was een fantastische dag en de peutertjes hebben echt heel erg hun best gedaan. Een lokaal nieuwsblad deed verslag, dat lees je hier. Uiteraard maken wij ook een nieuwsbrief over de Dam tot Dam, waarin wij precies vertellen door wie wij gesteund worden.

PR

De Margriet heeft een klein stukje gepubliceerd, met een hele grote foto van mijzelf in actie. Het interview deed ik ergens in maart voor ik geblesseerd raakte.  De ijdeltuit in mij ziet daar trouwens ook de vele kilo’s er nog aan zitten. Helaas is dit artikel gepubliceerd zonder vermelding naar mijn website 🙁 Gelukkig maken andere media-relaties dat weer goed door het schrijven van grotere artikelen, die ik nog moet benaderen. Net als voor de Dag van de Kinderwens zullen we ook nu weer een filmpje maken, die we zullen delen met jullie. We hebben een speciaal fotografenduo gevraagd omdat sommige liever niet vol in beeld komen. Dat respecteren wij natuurlijk!

Vergeten jullie niet de petitie te tekenen voor een Dag van de Kinderwens?

Einde blog want ik moet nog een flink aantal belletjes doen, dus ik ga maar snel aan de slag!

Liefs,

Melany

 

DONEREN KAN NOG STEEDS EN IS NODIG DUS STEUN ONZE PROJECTEN!

Bedrag * 

h o o f d s p o n s o r s

  

s p o n s o r s

          

 

Sharing is caring!