Beste Kinderwensbloggers,
Ten eerste wil ik graag dit zeggen; wat is deze site een prachtig initiatief! Ik heb een aantal van jullie blogs gelezen en ben oprecht geraakt door wat jullie schrijven. Nooit heb ik geweten dat een onvervulde kinderwens zoveel verdriet en boosheid kan brengen.
De laatste tijd heb ik mij redelijk verdiept in (ongewenste) kinderloosheid, en daarvoor waren dit soort fora en groepen totaal nog niet bij mij bekend. Het delen van je gevoelens is een goede zaak en hopelijk vinden jullie veel steun aan elkaar en elkaars verhalen. Ten tweede wil ik graag uw aandacht voor het volgende:

Bent u 40 jaar of ouder? Dan kan ik uw hulp goed gebruiken!

Mijn naam is Sterre en ik ben 20 jaar oud. Voor mijn bachelorscriptie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht doe ik onderzoek naar eenzaamheid onder mensen van 40 jaar en ouder. In de huidige samenleving begint eenzaamheid een steeds groter probleem te worden, voornamelijk onder ouderen. Om dit probleem aan te pakken, is veel onderzoek nodig naar eenzaamheid en de factoren die het versterken of juist afzwakken. Om die reden heb ik voor dit onderwerp gekozen.

Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar mensen vanaf 40 jaar om een korte en anonieme vragenlijst in te vullen. Aangezien ik een zo gemêleerd mogelijke steekproef probeer te verzamelen, wil ik ook hier graag mijn slag slaan. Het onderzoek gaat onder andere in op het hebben van kinderen en kinderloosheid, dus houd hier rekening mee als dit voor u een erg gevoelig onderwerp is.

Het invullen zal waarschijnlijk niet meer dan 3 minuten duren, maar mijn dank zal voor eeuwig zijn.
Om bij de vragenlijst te komen, hoeft u alleen maar op de volgende link te klikken:

https://survey.fss.uu.nl/index.php/233516/lang-nl

Als u vragen en/ of opmerkingen hebt, maar uiteraard ook als u gewoon uw verhaal kwijt wilt, kunt u mij bereiken via het volgende e-mailadres: s.c.vanwanrooij@students.uu.nl

 

Ontzettend bedankt!

Met vriendelijke groet,

Sterre van Wanrooij

 

 

Sharing is caring!