Na het schrijven van mijn laatste blog ‘verward door mijn gedachtes’ werd ik me bewust dat ik mijn hart had afgesloten om niet weer de pijn en teleurstelling te voelen. Nu ik dit van mezelf weet merk ik dat het verlangen van een baby langzaam terug komt. Heel voorzichtig voel ik weer dat ik graag mama zou willen worden. Hoewel ik het nog steeds eng vind dit gevoel toe te laten, maar het gevoel zit er nog steeds. IK WIL MAMA WORDEN VAN EEN KLEINE (GEZONDE) BABY!!!

Aankomende week hebben we weer een afspraak bij Nij Geertgen. Ik krijg een standaard bloed test en we krijgen informatie over de korte cyclus hormonen die we gaan doen en krijgen de hormonen gelijk mee.

In juni laten we beiden ons bloed uitgebreid testen op onder andere vitamine B1, B6, B11, B12, Ferritine, D, TSH, T3,T4 en ik ben nog op onderzoek uit of er nog meer is wat ik zou kunnen laten nakijken om zo veel mogelijk uit te sluiten.

Ik ben weer begonnen met Q10. Onderzoeken hebben uitgewezen dat Q10 de kwaliteit van eitjes verhoogd en de eiceldeling verbeterd. Verder zou het de vruchtbaarheid van vrouwen die niet meer zo heel jong zijn verbeteren.
Ik ben nog op onderzoek uit over de zalf ProgesterAll. Dit is een progesteron zalf. Ik wil kijken of dit voor mij iets is om te gebruiken ter ondersteuning. Het is een feit dat vrouwen hoe ouder ze worden minder makkelijk zwanger worden en dat vrouwen als ze ouder worden minder progesteron aanmaken. Dus wie weet is dit ook wel iets voor mij.
We hebben weer beide een afspraak staan bij acupunctuur om ons lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden en zo zijn we ons langzaam aan het voorbereiden op ons laatste IVF.

Geschreven door Mabel, lees hier verder

Sharing is caring!