Mijn naam is Nienke, 30 jaar en wonende in het prachtige Breda. Vanaf vandaag zal ik jullie d.m.v. deze blog op de hoogte houden van mijn afvalrace. Ik zal jullie later nog vertellen hoe het allemaal zit en waarom. Maar dit is dus het begin. Ik ben maar 1.60 lang en weeg veel te veel. Sinds ik samen woon (10 jaar bijna nu) ben ik wel 40 kilo aangekomen. Deze moeten er gewoon allemaal weer af. Mijn streven is dan ook natuurlijk een lichaam als Doutzen Kroes te krijgen. Een onbereikbaar doel zou je denken… Maar, doelen zijn er om ze te bereiken. Dus wie weet loop ik volgend jaar mee bij de Victorias Secret Fashion Show.  ?

Afgelopen donderdag voor de 2e keer bij de Weight Watchers geweest. Ik moet er om 19.30 zijn, maar het was erg druk op de weg waardoor ik daar om 19.30 stipt kwam aanrijden. Toen ik binnen kwam lopen zat iedereen al netjes in een kringetje op zijn/haar stoel. 30 paar ogen keken mij gezellig, deels geïrriteerd aan. Iedereen had zich al laten wegen en was klaar om met het ‘kringgesprek’ te beginnen. Het weegmoment is altijd van 19.00 tot 19.30. Ik mocht toch nog even snel wegen. Ondanks dat ik me overal goed aan heb gehouden, was dit toch een spannend moment. Voor hetzelfde geld was ik aangekomen…. Nou, dan sta ik ook flink voor l*l. Met mijn Nike-schoenen ging ik op de weegschaal staan. Altijd dezelfde schoenen aan naar de WW. Stel je voor, dat andere schoenen me zwaarder zouden maken… De cursusleider die me woog fluisterde naar me dat ik het goed gedaan hadden en 2,6 kilo af was gevallen. Ze fluisterde omdat dit nogal persoonlijk is ofzo denk ik. YES!, gilde ik. 2,6 kilo eraf. Ik ben onder de 100 kilo! Iedereen moest lachen om mijn spontane reactie. Trots liep ik naar een lege stoel en ging daar zitten…

Dikke groetjes, Nienke.

Nienke houdt ook een eigen blog bij.

Sharing is caring!