Graag vertel ik jullie ons verhaal, ik werd hiervoor uitgenodigd na een reactie op een oproep over Moeders voor Moeders waarvoor ik natuurlijk mijn bijdrage heb gedaan, meer dan 1 x en ik heb dat graag gedaan. Zelf heb ik gebruik mogen maken van de medicatie die zij maken, dus ik vind het vanzelfsprekend dat ik hieraan mee doe. Onze wens is en was een groot gezin, zoals de meeste van ons. Dat is gelukt, maar niet zoals bij de meeste mensen.

Wij zijn een gezin van 5. Mijn man, ik en onze 3 wondertjes. Allen hun unieke zelf en met de nodige zorgen maar wat zouden we niet meer zonder hun kunnen. Van alle 3 zijn we trotse ouders mogen worden via de medische mallemolen. Vele tegenslagen (2 miskramen) maar ook vele positieve momenten. De mooie echo’s, het gezond groeien in de buik en vooral de eer hun mama en papa te mogen worden. Onze kinderwens begon in het jaar 2010…….. Wat we dachten dat een gemakkelijke klus ging worden werd een rollercoaster. Ik bleek PCOS te hebben en in mijn geval betekende dit dat er geen cyclus aanwezig was. Ik ging in behandel in het jaar 2011 om onze zoon (geboren 2013) te krijgen, dit duurde …1j4…. Om hem te kunnen krijgen was Clomid en eicelmetingen voldoende. Wij wilden graag nog een kindje en wij gingen opnieuw naar het ziekenhuis 1 jaar later. Dit ging moeilijker dan bij onze zoon. De behandeling zag er als volgt uit Clomid en ook Pregnyl (het middel waarvoor Moeders voor Moeders inzamelt. Wij kregen na 2 jaar een dochtertje (geboren 2015). Ondanks dat het niet vanzelf ging en wij medische hulp en medicatie nodig hebben om kindjes te mogen krijgen wilden wij toch graag nog een 3e kindje. We gingen er opnieuw voor in het jaar 2016. Dit keer met IUI, maar voor we opstarten had ik ineens een positieve test in handen! Ons derde kindje werd geboren. (Geboren 2018)

Alle negatieve ervaringen zoals de miskramen, 2x hysterosalpingografie, laparoscopie, branden van spierweefsel en de vele echo’s en prikken waren het meer dan waard om te staan waar we nu zijn gekomen. Er is nog steeds een onvervulde wens voor een 4e kindje, die ik hoop alsnog te mogen krijgen. Dat is namelijk een compleet gezinnetje van 4 kindjes voor ons!

Tip voor lotgenoten: Geef nooit op als je blijft geloven is de kans groot dat je ooit de prachtige welverdiende ouders wordt die je zo graag wilt zijn.

Liefs,

Tamara

 

 

 

Sharing is caring!