Onze kinderwens

Wij zijn Aschwien & Jacqueline en wij hebben een hele grote  kinderwens. Na 3 x ivf/icsi iui is het ons niet gelukt om zwanger te worden. Helaas zijn wij uitbehandeld. Ook is ons vertrouwen in de artsen in Nederland weg en ik zal uitleggen waarom dat zo is.

Na 7 jaar zijn wij nog niet zwanger. Ik had een vitd b12 en ijzer tekort. Maar er zijn wel 3 puncties gedaan onder die omstandigheden. Na 3 puncties dacht ik laat ik eens mijn bloedwaarden op vitamine en mineralen checken. Ik wou dat ik dit eerder had gedaan met een dergelijke waarde maak je niet veel kans op een (blijvende) zwangerschap. Helaas.

Wij willen heel graag naar Spanje om onze kinderwens uit te laten komen, hiervoor is geld nodig. Tussen de 6 en 10 duizend euro. Wij vragen geen donatie. Wij hebben een eigen bedrijf. www.leerzameklokken.nl. Onze online Groothandel & Webshop Wij zijn op zoek naar bedrijven die onze klokken willen verkopen. En wij zouden het heel tof vinden dat dit bericht gedeeld wordt op social media en onder jou contacten. Zo kunnen wij onze kinderwens uit laten komen. Wij zijn heel erg dankbaar voor iedereen die dit bericht deelt. Zo komen wij onze stukje dichter bij ons doel om onze wens in vervulling te laten gaan.

Voor andere mensen is het zo vanzelfsprekend. Helaas voor ons niet. Wij zijn al 7 jaar bezig om zwanger te worden. Na een aantal zware jaren veel verdriet door diverse miskramen, staan wij nu nog steeds met lege handen. Waarom Spanje? In het buitenland zijn er meer mogelijkheden en worden wij beter onderzocht. In Nederland zijn er heel veel fouten gemaakt wat betreft onze behandeling. Maar feit is dat onze kansen op zijn.

Dus wil jij ons helpen? Deel dan alsjeblieft dit bericht.

Liefs van Aschwien & Jacqueline

Sharing is caring!