Om 09:00 deze morgen belde ik naar het ziekenhuis voor mijn embryo, om te vragen of het goed was ontdooit. De dame aan de telefoon ging kijken en zei dat ze het nog moest ontdooien. Dus wachtte ik in spanning en met ongeduld het telefoontje af.  Om 09:30 kreeg ik een geweldig telefoontje dat mijn laatste cryo goed was ontdooit en dat ik om 13:30 mijn terugplaatsing ging krijgen. Om 13:00 nam ik mijn bus en dacht eventjes vroeger gaan, dat kan geen kwaad. We gingen naar boven in de wachtkamer zitten, heb ik eventjes een spelletje gespeeld op gsm en met ventje gepraat. Tegen 13:30 kwam een vriendin bij ons zitten die er ook was. Ook even gezellig met haar gepraat. Plots kreeg ik het super warm en begon ik duizelig te worden. Mijn ventje is gelijk een bekertje water gaan halen omdat het echt niet ging. Dit heb ik nog nooit meegemaakt…. De dokter denkt dat het van de spanning is. Om 14:30 kwamen ze mij roepen in de wachtkamer. Daar kreeg ik schoentjes aan, dan kregen we een eigen kamertje met een eigen bed. Moest zo een ziekenhuiskleed aan doen met een groen mutske. Maar net dat ik dat kleed wou aan doen kwamen ze mij al halen. hihi snel he! Toen bij de dokter moest ik goed op dat bedje liggen voor de echo. Ik dacht dat ze nog aan het zoeken waren naar mijn baarmoeder. Maar nee hoor ons embryootje zat al in mijn buik. Amai dat was snel! Ik kreeg nog een papier mee voor mijn bloedafname die ik op 15/02/2016 moet doen.

Pfffff weer tien dagen wachten voor we het zeker weten maar we gaan vechten voor ons wondertje!

 

Lees hier meer blogs van Eveline

Sharing is caring!