Hallo, mijn naam is Nicky en ik deel mijn verhaal omdat ik de hoop begin te verliezen en misschien reageren er mensen die mij deze terug kunnen geven. Ik heb positieve verhalen nodig. Lees mijn verhaal en deel de jouwe met mij.

Ik heb mijn huidige vriend, de man van mijn leven, de vader van mijn kinderen leren kennen toen ik dik 39 was. We zijn meteen begonnen aan onze kinderwens.  We hebben beiden geen kinderen en wachten is op die leeftijd geen optie. Bovendien wisten we zeker dat dit is wat we wilden.

De eerste 8 maanden hebben wij het op natuurlijke wijze geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Het leverde wel een zwangerschap op maar in september 2014 kreeg ik met 5.5 weken een miskraam.
Daarna heb ik eerst vleesbomen die in mijn baarmoeder zaten laten verwijderen want je weet nooit of deze een zwangerschap hinderen. Eenmaal genezen starten wij in april 2015 met IUI.

Na 4 mislukte pogingen stapten wij over naar IVF en raakten wij in september 2015 direct na de eerste poging meteen zwanger. Helaas bleek ons kindje niet gezond en op 16 weken hebben wij de zwangerschap stop moeten zetten. Vrijwel direct, in maart 2016 zijn wij opnieuw het traject in gegaan en volgde de 2e IVF poging. We raakten niet zwanger en in de 5 pogingen daarna ook niet. We hadden geen enkel succes door de behandelingen. Er werden genoeg eicellen gevonden en embryo’s tot stand gebracht maar slechts enkelen haalden het tot de TP. Nimmer hadden wij embryo’s om in te kunnen invriezen. Vorig jaar in maart was mijn laatste poging.

In de zomer van 201 raakte ik 2 maal achter elkaar spontaan zwanger, maar steeds miskraam op 6 weken. En nu, inmiddels 2018, net toen ik 44 werd raakteik weer zwanger. Op 5 weken test gedaan die super snel positief aangaf. Op 6 weken en 7 weken nogmaals positieve test. Maar helaas eergisteren ben ik begonnen met bloeden en vandaag op de echo was er enkel onderaan in de baarmoeder een leeg vruchtzakje te vinden.

Zijn er vrouwen die mijn situatie herkennen met een positief eindresultaat op latere leeftijd met eigen eicellen?
Ik heb het echt nodig want ik ben de moed echt wel aan het verliezen.

Liefs,

Nicky

 

Nicky heeft geen eigen site. Laat daarom een reactie achter zodat ze het hier kan lezen.

Sharing is caring!