Warm van binnen
Ik word altijd helemaal warm van de projecten die Irene Otto verzint. Ze zijn verrassend, ze zijn vertederend klein maar zo doeltreffend. Dus als zij mij vraagt wil je me helpen, dan schrijf ik een blog want ik geloof in deze gebaren. Ze geven je een goed gevoel en ze helpen je door moeilijke momenten heen. Heb jij daar behoefte aan? Lees dan verder.

 

Wie is Irene?
Irene is therapeute, ze begeleidt vrouwen die een miskraam kregen. Helaas heeft ze dit zelf ook meegemaakt en het was dan ook de reden dat ze een carrièreswitch maakte om anderen dit verlies te helpen verwerken. Irene is wat mij betreft daarom een professional met een plusje.

 

Wat heeft Irene bedacht?
In de “ Opkikker-10-daagse” krijg je 10 dagen lang een kort filmpje en een klein opdrachtje om je op te kikkeren per e-mail toegestuurd. Het zijn opdrachtjes waar je blij van wordt, actief, opgewekt of juist ontspannen… En waar je ook ná de opkikker-10-daagse nog veel aan kunt hebben.
Er doen ook anderen mee, dus je bent niet alleen. Samen sta je sterk.

Hoe doe je mee?
Heel eenvoudig, je kan je via deze link aanmelden. Het is gratis, dus geen verplichtingen. Deze 10-daagse begint maandag 16 januari aanstaande!
En ik heb me ook opgegeven, ben reuze benieuwd en zie jullie daar!

Liefs,
Melany

 

Sharing is caring!