Voor een nieuwe televisieserie voor KRO/NCRV zoeken we een stel dat tussen nu en eind november 2016 een IVF of ICSI behandeling gaat doen

De Roze Dolk is een bloedeerlijk tijdsbeeld van de huidige generatie dertigers en hun kinderwens.

Kinderen willen lijkt in het Nederland van nu een keuze, met als gevolg dat velen dit avontuur als een absoluut hoogtepunt in hun bestaan beschouwen. Dit creëert hoge verwachtingen van het ouderschap én van onszelf als nieuwe ouders.
Bovendien valt er nogal wat te kiezen, onze levens lijken hoe langer hoe maakbaarder.
Toch is zo’n periode rondom het prille ouderschap bijzonder onzeker en onvoorspelbaar.

In de vierdelige serie onderzoekt programmamaakster Bo Jeuken, zelf dertiger met een kinderwens, hoe haar generatiegenoten omgaan met de mogelijkheden en onmogelijkheden rondom hun kinderwens. Verstaan zij de kunst van het loslaten nog wel? Daarnaast onderwerpen Bo en haar vriend Stef zich in de serie aan kritisch zelfonderzoek.

In een van de afleveringen vraagt Bo zich af hoe het is als zwanger raken niet vanzelf gaat. Wat komt er dan op je af en hoe ga je er mee om? Klopt het dat er nog steeds een taboe rust op dit onderwerp?

We zijn op zoek naar een stel dat binnen nu en eind november een IVF of ICSI poging gaat doen. Herkennen jullie jezelf hierin en hebben jullie interesse om je verhaal te vertellen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rishu Veldhuis.

Om te beginnen willen we graag jullie verhaal horen. Daarna kunnen we medewerking aan de serie bespreken. Reageren kan tot 23 september 2016. Alvast bedankt.

Rishu Veldhuis
Research en samenstelling De Roze Dolk
Tel 06 248 96 422
www.dehaaien.com

Sharing is caring!