Zaterdag echo gehad en zag er niet goed uit. Volgens gynaecoloog zag ze een vruchtzakje zitten en omdat ik een dikke baarmoederslijmvlies heb. Dus waren wij eventjes een beetje bang dat het niet goed zou gaan en dat wij weer een poging moesten overslaan.

Daarom kregen we vandaag 14/03/2016 een controle om te kijken of alles er goed uit zag. Moest er om 08:45 zijn dus ben ik op tijd naar ziekenhuis vertrokken. Ik was daar rond 08:30 en ben ik naar ivf team gegaan voor mijn papiertje, dat ik nodig had voor mijn afspraak zodat we niet lang hoefden te wachten. Ik vind dat beter; minder lang wachten. Toen ben ik in de wachtkamer gaan zitten en heb ik een boek gelezen om rustig mijn beurt af te wachten, rond 09:00 was mijn beurt. Ik ging naar het hokje waar ik mij moest omkleden voor de echo. En ja hoor, alles was goed moest mij niet ongerust maken want mijn baarmoederslijm was 8.5 mm en dat vruchtzakje wat zij dacht te zien was ook weg. Wat ben ik opgelucht .

Ik was gans in paniek maar ze zei; “Wij gaan starten zodra je bloedonderzoeken goed zijn!” Dus gingen we ons mooi terug aan kleden. Toen krijgen we een groen papier mee waar mijn spuitjes op staan met hoeveel ik moest spuiten en een papier voor de bloedafname. Ik ben dus mooi gaan wachten tegen 10:00 was mijn beurt. Voor mijn bloedafname moest ik om 14uur bellen voor de uitslag. Dus zat ik weer met spanning en om 13:50 begon mijn buik lastig te doen van de stress. Zou ik eindelijk eens goed nieuws krijgen!?

Dat ging er door mijn hoofd dus deed ik maar gewoon mijn werk verder. Om14:00 hadden wij pauze en belde ik op mijn gemak in de knutselruimte. En ja daar zijn die woorden! Ja wij kunnen starten! Vandaag om 20:00 mag je jouw eerste spuit zetten tot en met donderdag de 17/03/2016 en vrijdag om 08:00 terug om een echo te maken hoe de groei van de eicellen zijn. Zit weer met een lach op mijn gezicht en ging ik naar onder bij de rest zitten en ik lachte ganse tijd omdat ik nu eindelijk terug kan vechten voor ons kleine wens dus hop naar ons wonder!

 

Meer blogs lezen van Eveline en Kevin doe je hier.

Sharing is caring!