Wie ben ik? Een jonge meid van 29 jaar, een gedreven persoon en daardoor ook heel ongeduldig. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik een uitlaatklep zocht over zwanger worden. Ook wil ik meiden zoals ik helpen met mijn verhaal. Al is er maar één iemand die denkt; “Oh wat fijn ik ben niet alleen, dan ben ik al tevreden”. Natuurlijk ben ik hierin niet alleen en heb dan ook een lieve vriend en een hele leuke hond.

Wat ik schrijf is echt en direct. Waarom delen met de hele wereld? Ik schaamde mij voor een lange tijd dat ik elke maand gefrustreerd was en dat niet kon bespreken en ben daar klaar mee!

Iedereen mag het weten, er een mening over hebben en er over praten. Er rust nog steeds een soort taboe op dit onderwerp en dat wil ik verbreken. Praten dat is belangrijk en helpt je verder.

Lees hier meer blogs van Nikki

Sharing is caring!