Vandaag op controle geweest om te kijken hoe groot mijn eicellen waren en wanneer mijn pick-up is. We zijn vroeg vertrokken met de bus, want je weet nooit dat de bus in pan valt of te laat is. Ik moest om 08:30u in ziekenhuis zijn dus hebben we maar voor de zekerheid een bus vroeger genomen en we waren op nog geen kwartiertje in het ziekenhuis. Dan ben ik op gemakje naar de wachtkamer gegaan, een boek gelezen en met mijn man gepraat.

Stipt wanneer mijn afspraak was, was het aan mij. Ik mocht mij omkleden en moest nog geen twee minuten te wachten of het was al aan mij. Dus ging ik op het bedje liggen en daar zijn de woorden van mijn gynaecoloog : 14 eicellen, ene van 17 mm, ene van 18 mm en de rest tussen de 15 mm en de 16 mm en baarmoederslijmvlies was 8 mm. wow goed begin toch? Nu moet ik vanavond nog 1 keer twee spuiten zetten en antibiotica nemen en morgen avond om 20:15 u pregnyl zetten. Woensdag om acht uur moeten we terug voor een echo en bloedafname gaan. Donderdag is dan de pick-up. Het uur ervan krijg ik woensdag mee. Mijn man en ik zijn eindelijk opgelucht.

Ik moest vandaag ook nog een bloedafname doen, we zijn samen naar onder gegaan en daar hebben we ook eventjes moeten wachten. Vandaag ging de bloedafname ook pijnloos. Niet gelijk andere keren die ik tot nu toe gehad heb. Dus eindelijk geen arm pijn hihi. Nu ben ik benieuwd hoeveel er bevrucht gaan zijn donderdag en hoeveel cryo’s ik ga hebben want nu heb ik 7 follikels minder dan in augustus. Ik ga tegen kwart voor één het werk verwittigen dat ik donderdag afwezig ben. Dat ze dan toch al op de hoogte zijn want ze weten dat ik met icsi bezig ben. Spannend!!!

 

Lees hier meer blogs van Eveline en Kevin

Sharing is caring!