Even niet meer komen schrijven omdat er over die echo’s en bloed niet veel te schrijven is. De 31ste Maart ben ik dus naar Brugge geweest voor controle en ik was nog niet klaar met spuiten.. Ik moest van Jette nog door gaan tm 2 April en de 3e April enkel Orgalutran. Die dag mocht ik eindelijk ook mijn Pregnyl ‘s avonds gaan spuiten om 22u20 om mijn eitjes klaar te maken voor de pick-up die gisteren door gegaan is op 5 April. Die stond gepland om 10u20 en die is ook mooi op dit uur dan door gegaan.

Ze hebben toch 7 eicellen kunnen plukken, ben ik heel blij om:). Ik hoop nu juist dat er niet te veel zullen afvallen tijdens de bevruchting met mijn man zijn zaadcellen en dat ze mooi doorgroeien tm dag 5. Vrijdag zullen ze mij opbellen om te laten weten of deze dag nog mijn terugplaatsing zal doorgaan of zondag … Ik hoop zo op zondag, wil dan ook zeggen dat ze het goed doen! Vandaag ook gestart met de Progynova 2 maal daags en 3 maal daags de Utrogestan.

Mijn zoon heeft er geen last van gehad (pick-up dag) en kon bij een vriendje slapen van de basket om dan vervolgens ‘s morgens door te gaan naar hun basketkamp. Ik heb vervoer gekregen van de coach zijn vrouw waar mijn zoon basket van krijgt. Gelukkig is iedereen meegaand en krijg ik toch de nodige steun en hulp steeds van de mensen rondom mij. De terugrit van Jette was een hel om het zo te noemen, heel veel zeer gehad, is dan ook niet naast de deur! Ik ben heel vroeg in bed gekropen en vandaag gaat het toch al iets beter. Al voel ik wel dat ik het nog niet mag forceren en alles op het gemak moet gaan doen. Zo nu is het afwachten weer en kan ik maar gaan hopen dat alles in orde komt!

 

Lees hier meer blogs van Sarah

Sharing is caring!