Al van gisteren met stress …die pickup up …. ooooh al die pijn? Maar we staan ervoor en moeten derdoor!

Na een boel geregel voor de kinderen (met dank aan moeke voor de hulp) konden we in alle rust het huis verlaten. Nog wat dikke zoenen van de dochter …. en het afgeven van mijn sleutels aan bollie (k mag ni rijden) gingen we ons om 7.30u gaan aanmelden. Een zalige rit, weinig volk en hops in no time konden we parkeren op het uz gent … een rariteit? We werden met veel warmte onthaald in P4 op de 2de verdieping. Wat een lieverds daar. Ik was echt een brok zenuwen en emoties… ik huilde en wist niet waarom …Soit ze beloofden voor me te zorgen en ik moet zeggen …dat hebben ze echt gedaan.

Bollie was al verboden van mij om mee te gaan tijdens de pickup. Hij hoeft dat niet te zien, hij is daar al niet zo voor en ik zou mij dan beu voelen omdat hij zich daar niet goed bij voelt…. Soit dr Dumortier van dienst, lijkt een rustig type te zijn, legde alles uit wat hij deed …aangenaam. En de vroedvrouwen ook… Wonder boven wonder heb ik echt maar heel weinig gevoeld van de punctie. Maar daarna wel erg moe…

Tegen 11u kwam de arts voor wa uitleg te geven en vroeg hij welk rugnummer Johan Cruijff had … want zoveel eicellen waren er gevonden … Damn ik ken dus niets van voetbal he … maar Bollie wist het wel hihihi 14 …jawel rugnummer 14 …euh 14 eicellen …en ik maar denken … ooh super want Cruijff is toch die knappe voetballer (maar heb daar straks gekeken en dat valt mij toch wat tegen?) Verder nog uitleg dat ik hier het lEIdend voorwerp ben en Bollie het lIJdend voorwerp …Dat dat wil zeggen dat hij mij moet soigneren tijdens de verwenddagen …jawel … Het staat zwart op wit … V E R W E N D A G E N …. alleen gaan die pas door als ik hem smorgens gekust heb anders moet hij mij geen eten geven?

Soit de richtlijnen zijn zowat hetzelfde 24u geen bad en weekje geen seks. En heel duidelijk dat ik veel eicellen had en dat ik zeker 2 flesjes aquarius moet drinken en alleen maar in mijn zetel mag liggen om niet over te gaan op overstimulatie zodat er toch een terugplaatsing kan doorgaan. Dus we gaan schoon luisteren want we weten wat er 3 jaar geleden gebeurde toen me goed voelde en niet luisterde …. ik piepte snel anders ..

Nu is het wachten op telefoon over de bevruchtingen morgen!!! En dan thumbs up voor een tp waarvan we het resultaat begin december in ons armen mogen vasthouden!!

 

Lees hier meer blogs van Lotje

Sharing is caring!